• 1403/03/26 - 06:21
به همت مرکز مشاوره دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می‌شود

جزئیات نشست روز جهانی مبارزه با مصرف مواد مخدر در دانشگاه علوم پزشکی ایران

نشست تخصصی روز جهانی مبارزه با مصرف مواد مخدر با همکاری دفتر آموزش ارتقاء سلامت روان وزارت بهداشت، ستاد مبارزه با مواد مخدر و سازمان امور اجتماعی به همت مرکز مشاوره دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می‌شود.

334712.mp3 جزئیات نشست روز جهانی مبارزه با مصرف مواد مخدر در دانشگاه علوم پزشکی ایران

به گزارش مرکز مشاوره دانشگاه علوم پزشکی ایران، این نشست با شعار «شواهد روشن است: برای پیشگیری سرمایه گذاری کنید» با حضور دکتر عبدالوهاب برادران معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر فرشید رضایی مدیر دفتر آموزش و ارتقاء سلامت وزارت بهداشت، دکتر حمید صرامی مشاور دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری، سردار احمد علی گودرزی فرماندهی مرزبانی، دکتر امیر هوشنگ عندلیبیان دبیر کمیته ملی پیشگیری و مبارزه با مشروبات الکلی، دکتر محمد هادی عسگری مدیر کل فرهنگی پیشگیری ستاد مبارزه با مواد مخدر، حمید پیروی سرپرست مرکز مشاوره دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر فرید براتی مدرس دانشگاه و متخصص پیشگیری از اعتیاد، دکتر ربابه نوری دانشیار دانشگاه خوارزمی برگزار خواهد شد.

همچنین زمان برگزاری این نشست در روز شنبه 2 تیر 1403 ساعت 9 تا 12 در سالن شهید یاسینی مرکز همایش‌های بین المللی رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار خواهد و شرکت در این نشست به صورت حضوری و برخط نیز امکان پذیر است. همچنین این نشست دارای امتیاز ضمن خدمت برای کارکنان دانشگاه علوم پزشکی ایران است که باید برای ثبت نام به سامانه آذرخش مراجعه شود. لینک شرکت و دریافت گواهی در این نشست به آدرس https://m0h.ir/uq0heu است.

فاطمه  مهدیان

فاطمه مهدیان