• 1401/03/24 - 11:31
  • - تعداد بازدید: 1571
  • - تعداد بازدیدکننده: 1527
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

جشنواره "هما" در دانشگاه علوم پزشکی ایران برای تربیت نسل پاسخگو برگزار شد

جشنواره "هما" در دانشگاه علوم پزشکی ایران برای توسعه همدلی، مسئولیت پذیری و ارزش آفرینی برگزار شد.

2536.mp3 جشنواره "هما" در دانشگاه علوم پزشکی ایران برای تربیت نسل پاسخگو برگزار شد
جشنواره "هما" در دانشگاه علوم پزشکی ایران برای توسعه همدلی، مسئولیت پذیری و ارزش آفرینی برگزار شد.
 
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر بیتا مهروی - سرپرست دبیرخانه استعدادهای درخشان این دانشگاه در جشنواره هما عنوان کرد: به منظور توسعه مشارکت اجتماعی، باید نسل جدیدی برای پاسخگویی اجتماعی پایه گذاری شود.
وی با بیان گزارشی از فعالیت های دبیرخانه استعدادهای درخشان دانشگاه علوم پزشکی ایران در زمینه پاسخگویی اجتماعی به ضرورت و اهمیت رسالت اجتماعی گفت: براین اساس جشنواره های مختلفی در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شده است که از آن جمله می توان به جشنواره عطا در طی دو سال گذشته و جشنواره هما در سال قبل اشاره کرد.
عضو کارگروه پاسخگویی اجتماعی وزارت بهداشت گفت: بحث همدلی و پاسخگویی اجتماعی فقط منوط به دانشجویان نمی شود؛ بلکه همه اعضای دانشگاه، اساتید، مدیران و کارکنان باید مشارکت کنند.
وی با بیان اینکه در سال گذشته حدود  400 نفر از دانشجویان در جشنواره هما به صورت داوطلبانه حضور داشتند، افزود: بهبود و ارتقای سلامت، سلامت یکپارچه،  تشکیل دانشگاه بدون مرز، کارآفرینی اجتماعی، ترجمان دانش، توانمند سازی جامعه، مشارکت در برنامه های کاهش آسیب و مسئولیت پذیری در شرایط بحرانی از مهمترین اهداف برای توسعه پاسخگویی اجتماعی است.
مهروی با اشاره به مشارکت پر شور کانون خیریه دانشجویی التیام دانشگاه علوم پزشکی ایران یادآور شد: پاسخگویی اجتماعی باید در همه ابعاد تجلی پیدا کند،  بنابراین باید الگوهای موفق این زمینه معرفی و درعنوان پایان نامه های دانشجویی به بحث مشارکت اجتماعی توجه شود.
 
در ادامه این جشنواره دکترابوالفضل صلواتی زاده - عضو کارگروه پاسخگویی اجتماعی معاونت آموزشی وزارت بهداشت پیرامون موضوع چرایی و چگونگی ارزش آفرینی در زندگی شخصی و شغلی با نگرش پاسخگویی اجتماعی سخنرانی کرد و افزود: فاز نخست مسئولیت اجتماعی، شناخت افراد از شخصیت خود است.
صلواتی زاده، توجه به چرایی زندگی را اصل موفقیت رهبران بزرگ دنیا برشمرد و گفت: بزرگترین آفت زندگی افراد، بی معنایی است، در نتیجه باید تغییر را از خودمان آغاز کنیم که این نشانه ای از سواد و هوش معنوی است.
وی با تاکید بر حفظ حرمت و عزت نفس افراد در کارهای عام المنفعه عنوان کرد: باید مهارت فردی خود را افزایش داد و با تقویت توانمندی ها به دنبال حل مسائل مطرح در جامعه پیش رفت.
عضو کارگروه پاسخگویی اجتماعی وزارت بهداشت افزود: حضور در فعالیت های اجتماعی در درجه نخست رضایت و خشنودی خود فرد مشارکت کننده را به همراه دارد.
صلواتی زاده تصریح کرد: همیشه سعی شود چراغی برای دیگران روشن شود و برای دستیابی به این مهارت اجتماعی باید به صورت مستمر آموزش، مطالعه و تمرین سر لوحه کارها لحاظ  شود.
پایان مطلب//

 

  • گروه خبری : گروه های مطالب
  • کد خبر : 2536
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مرضیه  رهنورد
خبرنگار:

مرضیه رهنورد

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید