• 1403/02/08 - 14:54

حمایت دانشگاه علوم پزشکی ایران از حرکت دانشگاهیان آمریکا و اروپا

دانشگاه علوم پزشکی ایران در بیانیه ای از حرکت دانشگاهیان آمریکا و اروپا حمایت کرد.

331882.mp3 حمایت دانشگاه علوم پزشکی ایران از حرکت دانشگاهیان آمریکا و اروپا

به گزارش دانشگاه علوم پزشکی ایران، در بیانیه محکومیت سرکوب و برخورد خشونت‌بار پلیس آمریکا با اساتید و دانشجویان حامی فلسطین آمده است: جنایات وحشیانه رژیم جعلی و کودک کش اسرائیل و کشورهای هم پیمان و حامی این رژیم علیرغم عدم اطلاع رسانی، تحریف خبری و حمایت‌های رسانه های بزرگ دنیا از آنها، موجب خیزش غیرتمندانه و انسان دوستانه در جامعه علمی و دانشگاهی آمریکا به عنوان مهمترین حامی و ارسال کننده تجهیزات نظامی به اسرائیل شده است.

در این بیانیه عنوان شده است: رفتارهای این جنایتکاران دل هر انسان آزاده ای را به درد می آورد و بی تفاوتی سردمداران و حاکمان باعث ابراز انزجار می‌شود و امروز این انزجار عمومی در اقصی نقاط دنیا به خصوص در دانشگاه‌های آمریکا و اروپا نیز تجلی یافته است.

برخورد خشن پلیس و دولت آمریکا با دانشجویان و اساتید و حتی خبرنگاران تایید دیگری بر استانداردهای دوگانه نظام استکباری در مواجهه با حق آزادی بیان و حقوق بشر است. ما دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی ایران با محکوم کردن رفتار خشن پلیس آمریکا با اساتید و دانشجویان حامی فلسطین، حمایت خود را از هر حرکت آزادی‌خواهانه و ضداستکباری را اعلام می‌کنیم و باور داریم به اذن خداوند پایان رژیم منحوس اسرائیل نزدیک است. ان شاالله

A. Ramezanpour

A. Ramezanpour