• 1402/03/20 - 12:21
بر اساس ارزیابی اداره کل مدیریت منابع انسانی وزارت بهداشت

دانشگاه علوم پزشکی ایران موفق به کسب امتیاز بالا در حوزه منابع انسانی شد

دانشگاه علوم پزشکی ایران بر اساس ارزیابی اداره کل مدیریت منابع انسانی وزارت بهداشت موفق به کسب امتیاز بالا در حوزه منابع انسانی شد.

15953.mp3 دانشگاه علوم پزشکی ایران موفق به کسب امتیاز بالا در حوزه منابع انسانی شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، همایش مدیران منابع انسانی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور با حضور دکتر بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی وزارت بهداشت و به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.
در این همایش از ۱۷ دانشگاه‌ و دانشکده‌های علوم پزشکی برتر در حوزه منابع انسانی تقدیر به عمل آمد.
این تقدیر‌ها از ۵ دانشگاه‌ و دانشکده ۳ ستاره، ۵ دانشگاه و دانشکده ۲ ستاره، ۵ دانشگاه و دانشکده با امتیاز برتر و ۲ دانشگاه و دانشکده پیشرو صورت پذیرفت.
براین اساس جایزه ویژه این ارزیابی از سوی دکتر بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی وزارت بهداشت به دکتر سعید رستم پور مدیر منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی ایران اهدا شد.
در این همایش مدیران حوزه منابع انسانی دانشگاه‌ها علوم پزشکی مشهد، اصفهان، شیراز، ایران و تهران نشان ۳ ستاره، دانشگاه‌ها علوم پزشکی یزد، همدان، زنجان، ارومیه و سنندج نشان ۲ ستاره، دانشگاه‌ها علوم پزشکی تبریز، بیرجند، شهید بهشتی، خرم‌آباد و ساری موفق به کسب امتیاز برتر و دانشکده‌های علوم پزشکی گراش و مراغه هم به عنوان دانشکده پیشرو تقدیر شدند.
همایش مدیران منابع انسانی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور طی روزهای ۱۷ و ۱۸ خرداد ماه سال ۱۴۰۲ به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.