دومین رویداد ایده بازار فناوری سلامت در دانشگاه علوم پزشکی ایران افتتاح شد

37935.mp3 دومین رویداد ایده بازار فناوری سلامت در دانشگاه علوم پزشکی ایران افتتاح شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، در دومین رویداد ایده بازار ملی سلامت، از ۱۱ محصول جدید در حوزه داروهای گیاهی و فرآورده‌های طبیعی با حضور دکتر بهرام عین اللهی وزیر بهداشت و دکتر یونس پناهی معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت رونمایی شد.

همچنین این رویداد با حضور دکتر عبدالرضا پازوکی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران و دکتر رضا فلک معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه به همراه جمعی از شرکت‌های دانش بنیان در حوزه گیاهان دارویی، فرآوردهای طبیعی و مکمل در مرکز همایش‌های بین المللی رازی افتتاح شد.

در این راستا دکتر حمیدرضا بنفشه سرپرست دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت نیز با اشاره به برگزاری دومین ایده بازار فناوری سلامت با محوریت داروهای گیاهی و فرآورده های طبیعی در روزهای 14 و 15 آبان ماه، عنوان کرد: در این رویداد 11 محصول جدید رونمایی شد که یکی از آنها سامانه بانک اطلاعات دارویی طب سنتی ایرانی و 10 محصول دیگر نیز داروهای گیاهی و فرآورده های طبیعی است که در یک سال اخیر موفق به دریافت مجوز شده و آماده ورود به بازار هستند.

{author_name}
تصویر نویسنده :