• 1403/02/26 - 14:56
  • - تعداد بازدید: 328
  • - تعداد بازدیدکننده: 282
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
با اهدای لوح بهره وری زیست بوم سلامت از سوی وزارت بهداشت،

دومین نشست برنامه عملیاتی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد

دومین نشست برنامه عملیاتی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، در این رویداد لوح بهره وری زیست بوم سلامت از سوی وزارت بهداشت به این دانشگاه اهدا شد.

333025.mp3 دومین نشست برنامه عملیاتی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر عبدالرضا پازوکی رئیس دانشگاه در این نشست با حضور حجت الاسلام کاظم سلیمانی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه با تشریح اهداف هفتگانه دانشگاه درخصوص اهمیت این رویداد عنوان کرد: این برنامه عملیاتی برای این است که همه واحدها و مدیریت ها دانشگاه همزمان رشد کنند.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با تاکید بر ضرورت راهنمایی از سوی مدیران دانشگاه که نیاز هیئت رئیسه دانشگاه است، افزود: رتبه بندی دانشگاه در رتبه بندی تایمز 600 تا 800 است ولی در رتبه بندی کیواس 500 تا 550 است.

 

پازوکی همچنین در این نشست با اعلام اهدای لوح و جایزه بهره وری زیست بوم سلامت خبر داد و گفت: این موفقیت از بین 70 دانشگاه علوم پزشکی کشور از سوی معاونت توسعه وزارت بهداشت به این دانشگاه اهدا شده است.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران همچنین با تاکید بر تقویت و راه اندازی بخش های آموزشی دانشجویان بین الملل در بیمارستان های کودکان از جمله بیمارستان شهید فهمیده گفت: طرح رایگان شدن خدمات به کودکان زیر 7 سال نیز بسیار اهمیت دارد و روسا و مدیران بیمارستانها این طرح ملی را در راستای قانون ملی جمعیت به خوبی اجرا کنند.

 

پازوکی همچنین در این نشست در زمینه Ipd بیمارستانها عنوان کرد که در دوره جدید دکتر فاطمه سرو به عنوان دبیر شورای راهبردی Ipd این دانشگاه معرفی می شود.

 

در ادامه دکتر ساجده ریاضی معاون توسعه دانشگاه نیز به تشریح برنامه عملیاتی دانشگاه پرداخت و افزود: مدیران دانشگاه در تنظیم برنامه های عملیاتی، محدودیت های اعتباری را در نظر بگیرند.

 

وی همچنین بر افزایش امید به نیروها از سوی مدیران دانشگاه تاکید کرد و درخصوص نوع ارائه تسهیلات به کادر سلامت در بیمارستان توضیحاتی ارائه کرد.

 

در ادامه این نشست سعید رستم پور مدیر منابع انسانی دانشگاه نیز با تاکید بر ضرورت لحاظ کردن اولویت های کلیدی اهداف دانشگاه به تشریح برنامه های عملیاتی واحد‌های مختلف از جمله بیمارستانها پرداخت و گفت: از مهمترین اهداف در سال 1403 افزایش درآمد و کاهش هزینه ها است.

 

در ادامه بتول مهرشاد مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه نیز به تشریح مباحث مرتبط با حوزه فناوری و هوش مصنوعی در دانشگاه به خصوص در زمینه تشخیص های بالینی پرداخت و گفت: از یک ماه آینده جایگاه واحدهای دانشگاه براساس هوش مصنوعی سنجیده خواهد شد.

 

در ادامه دکتر علی مشکی معاون درمان دانشگاه نیز با اشاره به تحت پوشش بودن بیش از 70 بیمارستان خصوصی و دولتی در زیرمجموعه این دانشگاه به تشریح اهداف و برنامه های عملیاتی این معاونت پرداخت.

 

وی عنوان کرد: هم اکنون بالاترین جایگاه در حوزه گردشگری سلامت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی ایران است.

 

در ادامه دکتر ولایی معاون غذا و دارو دانشگاه نیز به تشریح عملکرد و اهداف استراتژیک این معاونت پرداخت.

 

وی همچنین با اشاره به صدور گواهی بهداشت برای صادرات به آلمان و کانادا از سوی این معاونت به تشریح ارتباط با صنعت از سوی این معاونت که تاکنون 13 قراداد با مراکز رشد برای تولید محصول منعقد شده است، پرداخت.

 

در ادامه دکتر فاطمه سرو مشاوره اجرائی و سرپرست دفتر رئیس دانشگاه نیز به تشریح برنامه های این حوزه از جمله برگزاری جلسات مرتب در زمینه هوش مصنوعی پرداخت.

 

در ادامه روسا و مدیران بیمارستان ها به تشریح اقدامات عملکردی مجموعه خود به همراه ارائه درخواست و مطالبات شأن پرداختند.

 

گفتنی است، در دومین نشست برنامه عملیاتی دانشگاه علوم پزشکی ایران، با حضور مسئولین معاونت درمان وزارت بهداشت درخصوص میزان اعتبارات و پرداختی بیمارستانها نیز به بحث و گفتگو پرداخته شد.

 

همچنین در حوزه برترین های دانشگاه، مدیریت چهار بیمارستان حضرت فاطمه (س) رباط کریم، فیروزگر، شهید فهمیده و شهدای یافت آباد تقدیر شدند و در حوزه تجربه های برتر نیز دو بیمارستان حضرت فاطمه (س) رباط کریم و فیروزگر معرفی و تجلیل شدند.

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 333025
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
A. Ramezanpour
خبرنگار:

A. Ramezanpour

تصاویر