• 1402/10/23 - 12:06

دیدار دکتر پازوکی با اعضای هیئت علمی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی ایران

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در دیدار با اعضای هیئت علمی دانشکده داروسازی به بیان مسائل مرتبط با حوزه‌های مختلف این دانشکده پرداخت.

322130.mp3 دیدار دکتر پازوکی با اعضای هیئت علمی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی ایران

به گزارش روابط عمومی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر عبدالرضا پازوکی رئیس دانشگاه به همراه معاونین و اعضای هیئت رئیسه در دانشکده داروسازی پردیس بین الملل دانشگاه به دیدار مسئولین و اعضای هیات علمی دانشکده پرداختند.

در این دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با تشریح اهداف چهار ساله دانشگاه با اعضای هیئت علمی دانشکده داروسازی به گفت‌وگو و بیان مسائل مرتبط با حوزه‌های مختلف پرداخت.

همچنین دکتر مرتضوی رئیس دانشکده داروسازی در این دیدار گزارشی از وضعیت دانشکده ارائه کرد.