دیدار هیئت علمی و فرهنگی پاکستان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران

322429.mp3 دیدار هیئت علمی و فرهنگی پاکستان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر عبدالرضا پازوکی در دیدار با هیئت علمی و فرهنگی کشور پاکستان که به دعوت دانشگاه ادیان و مذاهب به ایران سفر کرده‌اند، با حضور معاونین بین الملل، تحقیقات و آموزشی دانشگاه درخصوص ظرفیت و پتانسیل‌های علمی و پزشکی دانشگاه گفت‌وگو و تبادل نظر کرد.

گفتنی است، در این دیدار دکتر احمد مختار رئیس کمیسیون آموزش عالی پاکستان و جمعی از رؤسای دانشگاه‌های این کشور از جمله عامر شهزاد معاون دکتر احمد مختار؛ دکتر نصیر محمود (رئیس دانشگاه علامه اقبال)، دکتر نیاز احمد اختر (رئیس دانشگاه قائد اعظم)، دکتر خالد محمود (رئیس دانشگاه پنجاب)، دکتر محمد علم سعید (رئیس دانشگاه آموزش لاهور)، دکتر احمد عدنان (رئیس دانشگاه دولتی لاهور)، دکتر محمد سلیم مظهر (رئیس دانشکده مطالعات شرقی دانشگاه پنجاب و رئیس مرکز زبان ملی پاکستان) دکتر محمد رفیق طاهر (رئیس سابق اداره کل تعلیمات دینی پاکستان و مشاور ارشد دانشگاه علامه اقبال) محمد زبیر خان نماینده وزارت آموزش پاکستان حضور داشتند.

{author_name}
تصویر نویسنده :