• 1401/09/23 - 13:42

رییس بیمارستان حضرت علی اصغر (ع) از راه اندازی مجهزترین بخش مراقبتهای ویژه نوزادان کشور در این مرکز آموزشی و درمانی خبر داد و گفت: بازسازی بخش های فرسوده شامل خون، آنکولوژی، اعصاب و آزمایشگاه نیاز به تامین اعتبار و حمایت خیرین دارد.

8909.mp3 راه اندازی مجهزترین NICU کشور در بیمارستان حضرت علی اصغر(ع)/ بازسازی بخش های فرسوده در انتظار تامین بودجه و حمایت خیرین است

دکتر فرهاد چوب دار؛ رییس بیمارستان فوق تخصصی کودکان حضرت علی اصغر (ع) در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار کرد: مجهزترین بخش مراقبتهای ویژه نوزادان (NICU) کشور با ظرفیت چهل تخت با کمک خیرین سلامت در این مرکز درمانی ساخته و تجهیز شد.

وی با بیان اینکه NICU بیمارستان حضرت علی اصغر پیش از این تنها هجده تخت داشت، افزود: با اضافه شدن NICU جدید به مدار خدمت، ظرفیت تخت های مراقبتهای ویژه نوزادان به 58 تخت رسید.

چوبدار گفت: یک سوئیت 12 تخته با تجهیزات کامل نیز برای همراهان کودکان بیمار بستری در بخش مراقبت های ویژه کودکان (PICU) امروز به بهره برداری رسید.

وی با بیان اینکه 185 تخت فعال در بیمارستان کودکان حضرت علی اصغر(ع) وجود دارد، یادآور شد: این مرکز آموزشی و درمانی با قدمتی 70ساله؛ بیمارستانی با قلب های کوچک است که آرزوهای بزرگ دارد و برای بازسازی بخش های فرسوده خون، آنکولوژی، اعصاب و آزمایشگاه نیاز به تامین اعتبار لازم و حمایت خیرین است.

بخش جدید مراقبتهای ویژه نوزادان و همچنین سوئیت اقامت همراهان بیمار در بیمارستان فوق تخصصی کودکان حضرت علی اصغر (ع)، چهارشنبه 24 آذر 1401 با حضور هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی ایران افتتاح شدند.

مرضیه  رهنورد

مرضیه رهنورد