• 1403/02/17 - 08:39

شهر گل و گلاب میزبان دانشجویان بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران

اردوی یک‌روزه تفریحی و فرهنگی ویژه دانشجویان بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهر کاشان برگزار شد.

332521.mp3 شهر گل و گلاب میزبان دانشجویان بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران

به گزارش روابط عمومی معاونت بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران، به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی این معاونت، اردوی یک‌روزه تفریحی و فرهنگی برای دانشجویان بین الملل در شهر کاشان برگزار شد.

در این اردو که با هدف ایجاد نشاط و سرگرمی و همچنین آشنایی دانشجویان بین الملل با آثار تاریخی و فرهنگی شهر کاشان برگزار شد، دانشجویان توانستد از مجموعه تاریخی " باغ فین " از جمله حمام فین، موزه ملی کاشان و دیگر مجموعه‌های این بنای تاریخی و همچنین " مشهد اردهال"  بازدید کنند.

گفتنی است، در حین برگزاری این اردو در محیطی سرسبز و خرم مسابقات ورزشی در رشته‌های "دو و میدانی و " داژبال" در میان دانشجویان برگزار شد و شور و نشاط را در بین آنها افزایش داد.