• 1403/02/16 - 08:43
در نشست بررسی برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع مطرح شد

ضرورت جذب نیرو در شبکه‌های بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران در نشست بررسی برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع در شهرستان قدس بر ضرورت جذب نیرو در شبکه‌های بهداشت این دانشگاه تاکید کرد.

332330.mp3 ضرورت جذب نیرو در شبکه‌های بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهرستان قدس، دکتر سید محمد طباطبایی در نشست بررسی برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع در شهرستان قدس بر ضرورت جذب نیروی انسانی مورد نیاز از سوی شبکه تاکید کرد و افزود: تمامی کارهای زیرساختی، برنامه ریزی‌ها و هماهنگی‌های لازم صورت پذیرفته و به محض اختصاص منابع، تخصیص به شبکه‌ها انجام خواهد شد.

در این نشست دکتر سید حسین میر شریفی مدیر شبکه بهداشت و درمان قدس گزارشی در مورد روند پیشرفت برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع در سال 1402 و فازبندی اجرای طرح شهری شبکه‌ها که در شهرستان قدس به عنوان پایلوت اجرا شده را ارائه دادند. همچنین در این نشست از سوی دکتر فتحعلیان گردش اقدامات انجام شده در معاونت بهداشت ارائه شد.

پگاه زکی پور

پگاه زکی پور