• 1403/01/18 - 10:52

طرح غربالگری سلامت روان کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه های علوم پزشکی کشور

طرح غربالگری سلامت روان کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه های علوم پزشکی کشور به مناسبت ماه مبارک رمضان، ماه خودشناسی و خودسازی، آغاز شد.

330673.mp3 طرح غربالگری سلامت روان کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه های علوم پزشکی کشور
به گزارش مفدا دانشگاه علوم پزشکی ایران، بنا بر اعلام اداره کل مشاوره و سلامت روان وزارت بهداشت، طرح غربالگری سلامت روان کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه های علوم پزشکی کشور به مناسبت ماه مبارک رمضان آغاز شد.

این طرح به صورت برخط و کاملا محرمانه انجام می شود و هدف از آن شناسایی و پیشگیری از مشکلات سلامت روان در دانشگاهیان است. برای شرکت در این طرح، دانشگاهیان می توانند به سامانه ثبت مشخصات فردی به نشانی sso.behdasht.gov.ir مراجعه و پس از تکمیل اطلاعات، پرسشنامه سلامت روان را در سامانه ccsm.behdasht.gov.ir تکمیل کنند.

اهمیت این طرح در ارتقای سلامت روان دانشگاهیان و پیشگیری از بروز مشکلات و اختلالات روانپزشکی در این افراد است. علاوه بر این، با توجه به محرمانه بودن اطلاعات، دانشگاهیان می توانند با اطمینان خاطر در این طرح شرکت کنند.

گفتنی است، مهلت شرکت در این طرح تا پایان ماه مبارک رمضان است. بنابراین از دانشگاهیان تقاضا می شود با شرکت در این طرح، در ارتقای سلامت روان خود و جامعه دانشگاهی مشارکت کنند.
ادمین سایت

ادمین سایت