• 1402/10/02 - 15:02
در مسابقات المپیاد دانشگاه های استان تهران کسب شد

طلای انفرادی و برنز تیمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران

تیم شطرنج دانشگاه علوم پزشکی ایران در نخستین المپیاد دانشگاه‌های استان تهران موفق به کسب مقام نخست انفرادی و مقام سوم تیمی این رشته نائل آمد.

321036.mp3 طلای انفرادی و برنز تیمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران

به گزارش روابط عمومی تربیت بدنی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ نخستین المپیاد ورزشی پسران دانشگاه‌های وزارت علوم و وزارت بهداشت استان تهران، در رشته شطرنج با حضور 34 تیم به میزبانی دانشگاه تهران برگزار شد.

در بخش انفرادی این مسابقه امیر محمد آزادی دانشجوی پزشکی موفق به کسب مدال طلا شد. تیم شطرنج دانشگاه متشکل از امیر محمد آزادی، سعید ترشیزی، علی امین زاده و عرشیا حسن زاده موفق به کسب مقام سوم تیمی شدند.

همچنین مربیگری تیم شطرنج دانشگاه بر عهده آذر سعیدی و سرپرستی تیم بر عهده رضا سلیمانی است.

گفتنی است، محمد آزادی دانشجوی پزشکی این دانشگاه که مقام نخست انفرادی را کسب کرده است، توانست با شکست «کاشفی» استاد بزرگ از دانشگاه علمی کاربردی به این جایگاه دست پیدا کند.