• 1402/09/14 - 10:29

مرکز رشد تخصصی فناوری فرآورده‌های دارویی و طبیعی دانشگاه علوم پزشکی ایران فراخوان جذب شرکت‌ها در این مرکز رشد را منتشر شد.

320051.mp3 فراخوان جذب شرکت‌ها در مرکز رشد فرآورده‌های دارویی و طبیعی دانشگاه علوم پزشکی ایران
به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی ایران، مرکز رشد تخصصی فناوری فرآورده‌های دارویی و طبیعی دانشگاه علوم پزشکی ایران در نظر دارد به منظور ایجاد بستر مناسب در راستای ارتقا و توسعه علم، فناوری و کارآفرینی به پذیرش تیم‌های کارآفرین و متخصص، واحدهای فناور و شرکت های نوپا که دارای طرح‌های تجاری سازی و برنامه منسجم کاری هستند، اقدام کند.

همچنین در این راستا یکی از شرایط پذیرش متقاضیان در مرکز رشد، دارا بودن پیشنهاد فناورانه با مدل کسب و کاری توجیه پذیر یا شرکت ثبت شده و در شرف ثبت است. همچنین نباید در سایر مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری کشور استقرار داشته باشد.

واحدهای فناور و شرکت‌هایی که از سوی دانشجویان، دانش‌آموختگان و یا اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران ایجاد شده است، در اولویت پذیرش خواهد بود.

براین اساس متقاضیان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به وب‌سایت pnp.iums.ac.ir مراجعه و یا در صورت هر گونه سوال از طریق تلفن 02155152191  داخلی 160 و ایمیل PNP@iums.ac.ir با کارشناس مرکز رشد امین محمدی ارتباط برقرار کنند.

• کد خبر : 320051
هدیه محمدی