• 1402/03/22 - 12:41

مراسم معارفه رئیس جدید دانشکده پرستاری و مامایی با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

16141.mp3 مراسم معارفه رئیس جدید دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران به نقل از دانشکده پرستاری و مامایی؛ مراسم معارفه دکتر عباسی رئیس جدید دانشکده پرستاری و مامایی با حضور دکتر عبدالرضا پازوکی رئیس دانشگاه در دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد.

در ابتدا دکتر پیروی رئیس پیشین دانشکده پرستاری و مامایی نکاتی در مرور 5 سال و 9 ماه خدمت خود به عنوان رئیس دانشکده بیان کرد.

وی همچنین از معاونین، اعضای هیئت علمی و کارکنان تشکر و قدردانی کرد.

دکتر عبدالرضا پازوکی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در این جلسه به تلاش برای محقق کردن اهداف دانشگاه نسل سوم و دانشگاه نسل نو و اهمیت بین الملی سازی دانشگاه اشاره کرد و گفت: با توجه به نیازی که در سطح دنیا وجود دارد و همینطور ضرورتی که دانشگاه نسل سه می طلبد، باید تعداد دانشجویان خارجی را زیاد کنیم.

وی گفت: خوشبختانه دانشکده پرستاری و مامایی این پتانسیل را دارد که به عنوان نماینده دانشگاه علوم پزشکی ایران در خارج از کشور فعالیت کند. قطعاً اساتید این دانشکده و حتی استفاده از پتانسیل اساتید بازنشسته می تواند کمک بزرگی برای تحقق بین المللی شدن دانشگاه باشد.

در پایان دکتر پازوکی از زحمات دکتر پیروی قدردانی و برای دکتر عباسی رئیس جدید دانشکده پرستاری و مامایی آرزوی موفقیت کرد.