• 1402/10/30 - 13:11

جلسه راه اندازی مرکز تخصصی رشد و تکامل کودکان بیمارستان امام خمینی(ره) شهریار دانشگاه علوم پزشکی ایران با تصویب و تنظیم درخواست صدور پروانه مرکز و تامین نیروهای مراقب سلامت و تجهیزات مورد نیاز برگزار شد.

322498.mp3 مرکز تکامل کودکان بیمارستان امام‌خمینی شهریار دانشگاه علوم پزشکی ایران راه‌اندازی می‌شود

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، در دومین جلسه راه اندازی مرکز تخصصی رشد و تکامل کودکان بیمارستان امام خمینی(ره) شهریار، روند راه اندازی مرکز از ابتدا تاکنون و همچنین تقدیر از هماهنگی‌های معاون درمان و رئیس بیمارستان امام خمینی( ره)، درخصوص ادامه همکاری برای راه اندازی این مرکز بحث و تبادل نظر صورت پذیرفت.

همچنین در این جلسه مصوب شد تا نسبت به تنظیم درخواست صدور پروانه مرکز، لیست تجهیزات و نیروهای مورد نیاز و موجود، تامین نیروهای مراقب سلامت و تجهیزات مورد نیاز پایگاه بهداشتی بیمارستان اقدام شود. همچنین شرکت کنندگان از فضای در نظر گرفته شده برای مرکز تخصصی رشد و تکامل کودکان و  پایگاه بهداشتی بازدید کردند.

گفتنی است، این جلسه با حضور معاونین فنی و اجرایی معاونت بهداشت، رئیس شبکه بهداشت و درمان شهریار، رئیس و مدیر بیمارستان امام خمینی( ره)، مدیر جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس معاونت بهداشت، نماینده معاونت درمان برگزار شد.