• 1401/10/25 - 12:11

مشاور ارشد رئیس دانشگاه در امور دارویی منصوب شد

دکتر محسن عبداله زاده به عنوان مشاور امور دارویی رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران منصوب شد.

10271.mp3 مشاور ارشد رئیس دانشگاه در امور دارویی منصوب شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر عبدالرضا پازوکی در حکمی دکتر محسن عبداله زاده را به عنوان مشاور ارشد رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در امور دارویی منصوب کرد.

در متن این حکم آمده است:

جناب آقای دکتر محسن عبداله زاده

ضمن قدردانی از زحمات شما در زمان تصدی سمت سرپرست مدیریت مجموعه مدد ایران، نظر به تجارب و توانمندی‌های جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان مشاور ارشد رئیس دانشگاه در امور داروئی منصوب می‌‌شوید تا با بهره ‏گیری از رهنمودهای مقام معظم رهبری در جهت تحول، پویایی و پیشبرد امور محوله که وظیفه‌‏ای است بس خطیر با احساس مسئولیت و منطبق با موازین شرعی و قانونی، هماهنگ با مسئولین دانشگاه نهایت سعی و تلاش خود را بکار برید. موفقیت شما را از درگاه ایزد یکتا مسئلت دارم.

دکتر عبدالرضا پازوکی؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران

المیرا ترنیان