• 1401/09/06 - 12:00

مشاور رییس دانشگاه در حوزه سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت منصوب شد

احمد هوشنگی از سوی رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان مشاور حوزه سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت منصوب شد.

7980.mp3 مشاور رییس دانشگاه در حوزه سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت منصوب شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر عبدالرضا پازوکی در حکمی احمد هوشنگی را به عنوان مشاور حوزه سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران منصوب کرد.

در متن این حکم آمده است:

جناب آقای احمد هوشنگی

نظر به تعهد و سوابق ارزنده جنابعالی به موجب این ابلاغ به عنوان مشاور اینجانب در حوزه سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه انتخاب می شوید.

با عنایت به اهمیت و جایگاه امور خیّری و مشارکت خیرین گرانقدر در تامین منابع و اجرای برنامه‌های بهداشتی درمانی و آموزشی دانشگاه و توسعه زیرساخت های مربوط، امیدوار است با استعانت از حضرت حق تعالی جل جلاله و توجهات ائمه معصومین (ع) در پیشبرد امور مذکور با تلاش و جدیت در پیگیری تا دستیابی به نتیجه و تدوین و ارائه پیشنهاد های اجرایی کارشناسانه و تخصصی با همکاری و هماهنگی معاونین و مدیران ذی ربط دانشگاه اقدام فرمایید.

دکتر عبدالرضا پازوکی؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران

المیرا ترنیان