• 1403/01/19 - 12:34

نخستین روز از شصت و دومین دوره کارگاه‌های روش تحقیق کمیته تحقیقات دانشکده پزشکی برگزار شد. همچنین دومین روز این کارگاه‌ها در تاریخ 20 فروردین برگزار می‌شود.

330733.mp3 نخستین کارگاه‌ روش تحقیق کمیته تحقیقات دانشکده پزشکی برگزار شد/دومین روز در 20 فروردین

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران، نخستین روز از شصت و دومین دوره کارگاه های روش تحقیق کمیته تحقیقات دانشکده پزشکی به صورت (برخط و حضوری) با حضور 170 نفر از شرکت کنندگان در تاریخ 18 فروردین ماه 1403 برگزار شد.

در این روز از کارگاه،‌ دکتر ناهید ابوطالب رئیس مرکز تحقیقات فیزیولوژی دانشگاه علوم پزشکی ایران، به تدریس ساختار و انواع مقالات پرداخت.

همچنین دومین روز از کارگاه های روش تحقیق در تاریخ 20 فروردین از ساعت 13 الی 17 برگزار خواهد شد.

گفتنی است، کارگاه مذکور در 8 روز طی 16 جلسه کارگاه آموزشی برگزار خواهد شد.

سروش دهقان

سروش دهقان