• 1402/07/17 - 15:18
با شعار (سلامت روان، مسئولیت فردی و اجتماعی همه ماست)

نشست تخصصی روز جهانی سلامت روان در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد

نشست تخصصی روز جهانی سلامت روان به مناسبت روز جهانی سلامت روان با شعار (سلامت روان، مسئولیت فردی و اجتماعی همه ماست) به میزبانی مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

21147.mp3 نشست تخصصی روز جهانی سلامت روان در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، نشست تخصصی روز جهانی سلامت روان با حضور چهره‌های علمی و اجرایی حوزه سلامت روان از جمله دکتر علی فتحی آشتیانی رئیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره کشور، دکتر عبدالرضا پازوکی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر حامد مصلحی مدیر کل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت، دکتر سیامک طهماسبی رئیس اداره مشاوره و سلامت روان وزارت بهداشت و صاحب نظران و متخصصینی همچون دکتر احمد محیط، دکتر کیانوش هاشمیان، دکتر جعفر بوالهری، دکتر هادی بهرامی احسان، دکترعلی اصغر اصغر نژاد فرید برگزار شد.

حمید پیروی رئیس مرکز مشاوره دانشگاه علوم پزشکی ایران در آغاز این نشست با خیرمقدم به شرکت کنندگان، از استقبال روانشناسان، روانپزشکان، مددکاران، پزشکان و دانشجویان از این نشست تقدیر کرد.

دکتر عبدالوهاب برادران معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز در این نشست در حیطه ضرورت توسعه بهداشت روان سخنرانی کرد. همچنین دکتر حامد مصلحی درخصوص مبانی و مفاهیم شعار (سلامت روان، مسئولیت فردی واجتماعی همه ماست) توضیحاتی ارائه کرد.

در ادامه دکتر بوالهری، دکتر محیط، دکتر هاشمیان، دکتر بهرامی احسان و دکتر اصغرنژاد با عناوینی به ترتیب "عوامل اجتماعی تعیین کننده سلامت روان"، "نیازهای بهداشت روانی در حال حاضر در کشور"، "رابطه سلامت روان در حیطه روانشناسی و روان درمانی در پست مدرنیسم"، "سلامت روان در افق تحولات بنیادین ایران و جهان" و "بهداشت روان در مدرسه" ارائه شد.

همچنین دکتر فتحی آشتیانی رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران به آخرین وضعیت مولفه‌های مختلف سلامت روان در کشور اشاره کرد. همچنین در این نشست دکتر عبدالرضا پازوکی رئیس دانشگاه با ایراد سخنرانی به موضوع مسئولیت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی ایران در توسعه سلامت روان جمعیت تحت پوشش نکاتی را اشاره کرد.

گفتنی است در نشست تخصصی روز جهانی سلامت روان از 5 فعال حوزه بهداشت روان کشور تقدیر به عمل آمد. این همایش به صورت حضوری و با استقبال بسیار خوب جامعه متخصصان، روان شناسان و مشاوران کشور برگزار شد.