• 1403/04/31 - 13:51

نشست روز جهانی خودمراقبتی در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می‌شود

نشست تخصصی به مناسبت روز جهانی خودمراقبتی با همکاری دفتر آموزش ارتقاء سلامت روان وزارت بهداشت و اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویان وزارت بهداشت در روز شنبه 6 مرداد در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می‌شود.

336100.mp3 نشست روز جهانی خودمراقبتی در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می‌شود

به گزارش مرکز مشاوره دانشگاه علوم پزشکی ایران، این نشست به دو صورت حضوری و مجازی در تاریخ شنبه 6 مرداد 1403 از ساعت: ۹:۳۰ الی ۱۲:۳۰ و با حضور دکتر عبدالوهاب برادران معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر فرشید رضایی مدیر دفتر آموزش و ارتقاء سلامت وزارت بهداشت، دکتر عبدالرحمان رستمیان مسئول دبیرخانه مسئولیت پذیری اجتماعی وزارت بهداشت، دکتر مریم تقوی شیرازی عضو هیئت علمی دانشکده طب ایرانی، دکتر جعفر بوالهری متخصص روانپزشکی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر سیامک طهماسبی رئیس اداره مشاوره و سلامت روان وزارت بهداشت، حمید پیروی سرپرست مرکز مشاوره دانشگاه علوم پزشکی ایران و دکتر نسرین روزبهانی عضو کمیته خودمراقبتی دفتر آموزش و ارتقاء سلامت وزارت بهداشت برگزار خواهد شد.

همچنین برای شرکت و دریافت گواهی به آدرس https://m0h.ir/mws2c1 مراجعه شود. محل برگزاری نشست سالن شهید یاسینی مرکز همایش های بین المللی رازی بوده و شرکت در نشست به صورت حضوری امکان پذیر است.

فاطمه  مهدیان

فاطمه مهدیان