• 1403/10/11 - 10:34
  • - تعداد بازدید: 200
  • - تعداد بازدیدکننده: 188
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

نشست هم اندیشی چالش‌های بهداشت و درمان اتباع در دانشگاه علوم پزشکی ایران

نشست هم اندیشی برای بررسی بهداشت و درمان اتباع افغانستانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور دکتر نادر توکلی سرپرست دانشگاه و رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی برگزار شد.

342978.mp3 نشست هم اندیشی چالش‌های بهداشت و درمان اتباع در دانشگاه علوم پزشکی ایران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر نادر توکلی سرپرست دانشگاه در نشست هم اندیشی درخصوص وضعیت بهداشت و درمان اتباع خارجی زیر مجموعه این دانشگاه با نادر یاراحمدی رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی عنوان کرد: بیشترین تعداد اتباع افغانستانی در مناطق شهری و اطراف پایتخت در شهرری، شهریار، بهارستان، رباط کریم، شهر قدس و ملارد مستقر هستند که خدمات بهداشت و درمان این اتباع نیز زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی ایران است.

 

وی با تشریح هزینه‌هایی که در سیستم بهداشت و درمان برای اتباع صورت می‌پذیرد، به تمرکز تعریف پروژه‌های مسئله محور برای نهادهای بین المللی در امور پناهندگان تاکید کرد و گفت: با توجه به ارتباط مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی با کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان؛ پیشنهاد می‌شود اعلام آمادگی این دانشگاه برای همکاری مشترک در حوزه‌های بهداشت مادر و کودک، بیماری‌های عفونی و سوانح در حین کار به آنها ارائه شود تا این دانشگاه بتواند از حمایت این نهادهای بین المللی در قالب پروژه‌های مشترک استفاده کند.

 

توکلی در ادامه با ارائه پیشنهادی عنوان کرد: بیشتر شرکت‌های بزرگ ساختمان سازی از نیروهای اتباع استفاده می‌کنند؛ پیشنهاد می‌شود در قالب مصوبه ای در مجلس، برای این شرکت‌ها مدل مسئولیت اجتماعی تعریف شود تا مالیات‌های آنان تهاتر شود و درصدی را به دانشگاه‌های علوم پزشکی و دیگر نهادهای حاکمیتی برای ارائه خدمات به اتباع تخصیص دهند.

 

در ادامه این نشست نادر یاراحمدی رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی گزارشی از وضعیت اتباع افغانستانی در ایران و به ویژه در تهران ارائه کرد و گفت: یکی از اولویت‌های مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی حمایت از دانشگاه‌های پزشکی در زمینه بهداشت و درمان اتباع افغانستانی است، زیرا هرچه بتوانیم از بیماری‌های اتباع جلوگیری کنیم برای سلامت مردم کشور فایده خواهد داشت و از شیوع بیماری اتباع در بین هموطنان جلوگیری می‌شود.

 

وی ادامه داد: درخواست ما از دانشگاه علوم پزشکی ایران این است تا هزینه‌های که برای اتباع افغانستانی در حوزه بهداشت و درمان می‌کند به این مرکز ارائه دهد تا ما بتوانیم به نهادهای بین المللی در امور پناهندگان برای دریافت کمک و حمایت‌های بیشتر ارسال کنیم. همچنین در کنار ارائه گزارشات مالی پیشنهاد می‌شود تولیدات رسانه ای و محتوای استانداردی نیز از نوع خدمات به این اتباع تهیه شود تا به کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان ارائه شود.

 

یاراحمدی خاطرنشان کرد: کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان از تخصیص و ساخت ساختمان با حمایت‌های مالی از سوی نهادهای‌شان برای انجام پروژه‌های مشترک در ایران بسیار استقبال می‌کنند و حتی می‌توان با حمایت مالی این نهادهای بین المللی؛ بیمارستان اختصاصی برای اتباع در کشور ساخت تا تداخلی برای ارائه خدمت به بیماران هموطن رخ ندهد.

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 342978
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار:

مدیر سیستم

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید