• 1402/11/21 - 10:47
با اعلام اجرای طرح نان کامل مطرح شد:

هر دانشگاه‌ علوم پزشکی باید سه کارخانه آرد کامل ایجاد کند

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت از اجرای طرح نان کامل خبر داد و گفت: هر دانشگاه علوم پزشکی باید سه کارخانه آرد کامل ایجاد کند و میزان سبوس باید پنج الی هفت درصد شود.

323576.mp3 هر دانشگاه‌ علوم پزشکی باید سه کارخانه آرد کامل ایجاد کند

به گزارش دانشگاه علوم پزشکی ایران به نقل از وزارت بهداشت، دکتر احمد اسماعیل زاده اجرای توزیع شیر در مدارس، اجرای طرح نان کامل، تامین سبد غذایی مطلوب، پایش وضعیت ید جامعه، بررسی و کنترل اسید چرب ترانس، حمایت تغذیه ‌ای از مادران باردار، اجرای طرح کالا برگ الکترونیکی برای خرید مواد پروتئینی را از اقدامات انجام شده در سال های اخیر در حوزه تغذیه عنوان کرد.

وی درخصوص اجرای طرح نان کامل توضیح داد: هر دانشگاه علوم پزشکی باید سه کارخانه آرد کامل را ایجاد کند و میزان سبوس باید پنج الی هفت درصد باشد؛ اکنون ۲۰۰ نانوایی در البرز نان کامل در اختیار مردم قرار می دهند و بررسی میدانی نیز در حال اجراست.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت افزود: به دنبال آن هستیم غنی سازی آرد با ویتامین دی را با همکاری سازمان غذا و دارو در کشور اجرایی کنیم.

A. Ramezanpour

A. Ramezanpour