• 1402/11/04 - 10:46
با حضور اساتید کشورهای فرانسه، آلمان و کلمبیا؛

همایش بین‌المللی جراحی تشنج دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می‌شود

نخستین همایش بین المللی جراحی تشنج با همکاری بخش مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی ایران در تاریخ 12 بهمن 1402 با حضور اساتید کشورهای فرانسه، آلمان و کلمبیا برگزار می‌شود.

322723.mp3 همایش بین‌المللی جراحی تشنج دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، نخستین همایش بین المللی جراحی تشنج با همکاری بخش مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی ایران و با سخنرانی جراحان مغز و اعصاب و اساتید داخلی مغز و اعصاب و همچنین اساتید رادیولوژی و سخنرانان بین المللی از فرانسه، آلمان و کلمبیا برگزار می‌شود.

همچنین دکتر نبیونی رئیس بیمارستان رسول اکرم (ص) و رئیس گروه مغز و اعصاب دانشگاه، دبیر اجرایی این همایش بوده و دکتر وحید حیدری نیز دبیر علمی نخستین همایش بین المللی جراحی تشنج دانشگاه علوم پزشکی ایران است.

گفتنی است، نخستین همایش بین المللی جراحی تشنج دانشگاه علوم پزشکی ایران که دارای 5 امتیاز بازآموزی است در تاریخ 12بهمن 1402 از ساعت 8 الی 14 در بیمارستان فیروزگر دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می‌شود.