• 1403/03/27 - 09:03

پاسخگویی برخط از سوی مدیر بازرسی دانشگاه علوم پزشکی ایران در سامانه سامد

پاسخگویی برخط در سامانه الکترونیکی ارتباط مردم و دولت از سوی مدیر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه علوم پزشکی ایران صورت پذیرفت.

334759.mp3 پاسخگویی برخط از سوی مدیر بازرسی دانشگاه علوم پزشکی ایران در سامانه سامد

به گزارش روابط عمومی بازرسی دانشگاه علوم پزشکی ایران، پاسخگویی بر خط سامد (سامانه الکترونیکی ارتباط مردم و دولت) برای دریافت شکایات، پیشنهادات، انتقادات و درخواست‌ شهروندان، دانشجویان و کارکنان در راستای صیانت از حقوق شهروندی و ارج نهادن به آن‌ها در روز چهارشنبه 23 خرداد 1403 در محل بازرسی استانداری از سوی دکتر فاطمه رضوان مدنی مدیر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه به عنوان نماینده دکتر عبدالرضا پازوکی رئیس دانشگاه انجام شد.

گفتنی است، پاسخگویی از ساعت 9 تا 11 به طول انجامید و تمامی شکایات و درخواست‌ها ثبت و برای پیگیری‌های بعدی به مسئولین مربوطه ارجاع خواهد شد.

روح الله  مقدس نیکو

روح الله مقدس نیکو