16020.mp3 پایان کار نشست برنامه عملیاتی دانشگاه علوم پزشکی ایران با معرفی برترین های آموزش، درمان و بهداشت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، روز دوم نشست برنامه عملیاتی یکشنبه بیست و یکم خرداد 1402 در خزر آباد ساری برگزار شد و در مراسم اختتامیه این رویداد برترین های حوزه های آموزش، بهداشت و درمان معرفی شدند.

بیمارستان های حضرت رسول (ص)، فیروزگر و هفتم تیر در حوزه درمان، دانشکده های بهداشت و «مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی» در حوزه آموزش و شبکه بهداشت و درمان شهریار در حوزه بهداشت بر اساس ارزیابی ها، جایگاه برترین های دانشگاه علوم پزشکی ایران به دست آوردند. همچنین از تلاش های دکتر بتول مهرشاد؛ مدیر آمار و فناوری اطلاعات و دکتر سعید رستم پور؛ مدیر سابق بیمارستان حضرت رسول (ص) و سرپرست مدیریت منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی ایران تقدیر شد.

{author_name}
تصویر نویسنده :