سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران تاکید کرد:
پرستاری برخط به کاهش پذیرش و بستری مجدد در بیمارستانها کمک میکند
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به اینکه توجه ویژه به حوزه پرستاری فالوآپ (برخط) و پرستاری در منزل از تاکیدات دانشگاه است، گفت: آمارها نشان داده که پرستاری در منزل و همچنین پیگیری پرستاری به صورت فالوآپ (برخط) از بیماران میتواند به کاهش پذیرش و بستری مجدد در بیمارستانها کمک کند.
340854.mp3
پرستاری برخط به کاهش پذیرش و بستری مجدد در بیمارستانها کمک میکند
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر نادر توکلی در مراسم روز پرستار با قدردانی از تلاش و ایثارگری پرستاران، عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان یکی از دانشگاههای بزرگ سطح کشور درصد عمده ای از بار درمانی در شهر تهران را بدوش میکشد و برآورد ما این است که حدود 35 تا 40 درصد بار حوزه درمان مربوط به بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاههای علوم پزشکی ایران است.
وی ادامه داد: شما نماینده کل جامعه پرستاری هستید از تکنسینهای فوریتهای پزشکی و کمک بهیاران، گروه اتاق عمل، هوشبری، مامایی و همه پرسنلی که در کادر پرستاری در دامنه گروههای حرفهای و غیرحرفه ای پرستاری فعالیت میکنند و در کنار پزشکان و در بقیه همکاران در حوزه درمان تلاش و مجاهدتشان کم کردن آلام مردم است، که این مسئله برای ما خیلی ارزشمند است و قطعا توجه ویژه ای نیز به این حوزه خواهیم داشت.
توکلی افزود: در روز پرستاری مطالبات زیادی مطرح میشود که بخشی از آن برمیگردد به اصلاح قوانین در مجلس و دولت و بخشی نیز بر میگردد به سازمان برنامه و بودجه، امور استخدامی و بخشی از آن نیز میتواند از سوی دانشگاه در جهت تقویت معیشت پرستاران پیگیری و تامین شود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران ادامه داد: این دانشگاه؛ دانشکده پرستاری و مامایی برجسته ای دارد که قطعا اساتید حوزه پرستاری نیز در این دانشگاه حضور دارند، این روز را به حوزه آموزش پرستاری نیز تبریک میگویم.
توکلی افزود: همچنین پرستاران خدومی که در حوزه بهداشت فعالیت میکنند که شاید خیلی نیز از آنها یاد نشود و کمتر دیده باشیم ولی در زمان کرونا در کنار ما بودند و برای ارائه خدمات پرستاری در منزل، بیمارستانها و مراکز درمانی بهداشتی همه جا حضور داشتند.
وی در ادامه گفت: یکی از بحثهایی که در دانشگاه باید روی آن برنامه ریزی شود بحث خدمات پرستاری در منزل و پرستاری برخط است، برنامه خوبی در این زمینه در وزارت بهداشت انجام شده و آمارها نشان داده که پرستاری در منزل و همچنین پیگیری پرستاری به صورت برخط از بیماران میتواند به کاهش پذیرش و بستری مجدد در بیمارستانها کمک کند.
کپی لینک کوتاه:
نظر دهید