• 1402/10/02 - 13:40
به همت تربیت بدنی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران؛

پنجمین برنامه طبیعت‌گردی به منطقه زیبای لواسانات برگزار می‌شود

مدیریت تربیت‌ بدنی دانشگاه علوم پزشکی ایران از دانشجویان دختر و پسر برای شرکت در پنجمین برنامه طبیعت‌گردی دعوت به عمل می‌آورد.

320977.mp3 پنجمین برنامه طبیعت‌گردی به منطقه زیبای لواسانات برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ در راستای ترویج فرهنگ ورزش و سلامت و ایجاد نشاط و شادابی در بین دانشجویان، پنجمین برنامه طبیعت‌گردی برگزار می‌شود.

این برنامه روز پنجشنبه 7 دی ماه برای دانشجویان پسر و روز جمعه 8 دی ماه برای دانشجویان دختر برگزار خواهد شد.

محل برگزاری اردوگاه امام خمینی(ره) در شهرستان لواسانات استان تهران است.

علاقه‌مندان می‌توانند برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر در بخش دختران با شماره تلفن ۸۶۷۰۳۱۲۳ نیک نام و در بخش پسران با شماره تلفن ۸۶۷۰۴۶۸۰ قنبری تماس حاصل کنند.

همچنین مهلت ثبت نام برای این برنامه تا روز سه شنبه 5 دی  ماه ۱۴۰۲ است.

گفتنی است؛ در این برنامه، دانشجویان فرصت خواهند داشت تا از طبیعت زیبا و بکر لواسانات بهره‌مند شوند و با یکدیگر تعامل و همدلی داشته باشند.

//پایان مطلب

• کد خبر : 320977