• 1402/11/24 - 08:49
از سوی دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی ایران اجرا می‌شود

کمپین حمایت برای آگاه سازی والدین دارای فرزند کم شنوا + جزئیات ثبت‌نام

دور سوم نشست گروهی و حمایتی برای والدین دارای فرزند کم شنوا با موضوع مداخله زود هنگام شنوایی در دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می شود.

323711.mp3 کمپین حمایت برای آگاه سازی والدین دارای فرزند کم شنوا + جزئیات ثبت‌نام

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ این کمپین با هدف افزایش سطح دانش و اجتماعی کردن دانشجویان برای تعامل با مراجعین از سوی دکتر فرنوش جاراللهی عضو هیئت علمی گروه شنوایی شناسی دانشکده علوم توانبخشی برگزار خواهد شد.

علاقه مندان می‌توانند تا روز یکشنبه 29 بهمن با مراجعه به اینستاگرام و تلگرام به آدرس:

aud _ iums  و ارسال پیام در دایرکت ثبت نام کنند .

گفتنی است، دور سوم نشت گروه حمایتی در ادامه نشست‌های قبلی برای افزایش سطح آگاهی و انگیزه در والدین برای ساختن یک زندگی سالم، کمک به کسب مهارت های مهم زندگی استفاده از اندیشه ها و راهکارهای متخصصین و والدین برای بهبود ارائه خدمات، تبادل اطلاعات و تجربیات و موفقیت ها برای والدین دارای فرزند کم شنوا تشکیل می‌شود.

زهرا بدری

زهرا بدری