• 1402/08/16 - 03:12
معاون وزارت بهداشت:

کمک هزینه‌ تشویقی نخبگان تا سقف دو میلیارد ریال مصوب شد

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت از مصوب شدن گرنت‌های تشویقی (کمک هزینه تشویقی) برای نخبگان خبر داد.

37999.mp3 کمک هزینه‌ تشویقی نخبگان تا سقف دو میلیارد ریال مصوب شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی، دکتر یونس پناهی با بیان این مطلب عنوان کرد: پیرو جلسه مرجعیت علمی و جلسه شورای راهبردی نیماد مصوب شد که از نخبگان پژوهش و فناوری کشور در راستای نگهداشت آنها، گرنت‌های تشویقی (کمک هزینه های تشویقی) در موسسه نیماد راه اندازی شود.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و رئیس موسسه ملی توسعه تحقیقات سلامت کشور(نیماد) افزود: به این منظور برای استادیاران جوان با Index-H بالای 20، کمک هزینه ۱۰۰ میلیون تومانی و برای دانشمندان یک درصد، کمک هزینه تشویقی تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان و همچنین برای فناوران برتر، کمک هزینه تشویقی تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان در نظر گرفته شود.

گفتنی است، به گزارش وزارت بهداشت علاقه مندان می‌توانند با پیگیری از وب سایت موسسه به آدرس https://research.behdasht.gov.ir/researcher-grant از جزئیات فراخوان آگاه شوند.

A. Ramezanpour

A. Ramezanpour