دکتر عبدالرضا پازوکی:
کنگره سلامت هوشمند ایران برای ارتقای سلامت مردم برگزار شده است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به اینکه حوزه پزشکی باید از فرصت هوش مصنوعی برای درمان بهتر و سریعتر بیماران استفاده کند، گفت: کنگره سلامت هوشمند ایران برای ارتقای سلامت مردم برگزار شده است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر عبدالرضا پازوکی در کنگره سلامت هوشمند ایران با محوریت مدیریت هوشمند تجهیزات و طراحی بیمارستانی عنوان کرد: دهه کنونی را باید دهه هوش مصنوعی نام گذاری کرد، زیرا هوش مصنوعی همه حوزههای صنعت و پزشکی را دربرگرفته است.
رییس کنگره سلامت هوشمند ایران افزود: ورود هوش مصنوعی در حوزه های مختلف نظام سلامت از جمله بهداشت، درمان، دارو، تجهیزات و توانبخشی، موجب می شود تا سلامت بیماران بهتر و سریعتر حاصل شود.
وی با قدردانی از دکتر جلیل کوهپایهزاده دبیر کنگره سلامت هوشمند ایران، خاطرنشان کرد: برگزاری چنین کنگرههایی به منظور بهره برداری از علوم نوین برای خدمت به مردم و تضمین سلامت جامعه ضروری است.
پازوکی همچنین با تاکید بر استفاده از مباحث علمی کنگره سلامت هوشمند ایران برای ارتقای حوزه پیشگیری در نظام سلامت از همراهی دکتر کولیوند رئیس جمعیت هلال احمر که همکاریهای علمی و پژوهشی با دانشگاه علوم پزشکی ایران دارد و در این کنگره نیز همکاری داشته، قدردانی کرد.
برگزاری 35 پنل تخصصی کنگره سلامت هوشمند برای تهیه گزارههای سیاستگذاری
دکتر جلیل کوهپایهزاده دبیر کنگره سلامت هوشمند ایران با محوریت مدیریت هوشمند تجهیزات و طراحی بیمارستانی عنوان کرد: استفاده بهینه از بیمارستانها بر بستر هوشمندسازی، همیشه یک دغدغه برای تقویت نظام سلامت بوده است.
وی ادامه داد: وزارت بهداشت متولی نظام سلامت در کشور است ولی سازمانهای دیگر نیز در این زمینه مشارکت دارند، براین اساس در این کنگره سه روزه، 35 پنل تخصصی برگزار میشود تا منجر به ارائه گزارههای سیاستگذاری شود و به تصمیم گیرندگان در کشور کمک شود.
کوهپایهزاده با اشاره به برگزاری همزمان نشست مدیران تجهیزات پزشکی کشور با کنگره سلامت هوشمند ایران افزود: در این کنگره از حضور مدیران تجهیزات پزشکی نیز بهرهمند خواهیم شد و صاحب نظران و برخی ایرانیان خارج از کشور نیز به صورت آفلاین در این کنگره سخنرانی خواهند داشت.
وی با اشاره به دارا بودن امتیاز ضمن خدمت این کنگره حتی برای مهندسین؛ از ضبط و ارائه خلاصه پنلهای تخصصی به شرکتکنندگان خبر داد و گفت: وزارت بهداشت، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، هلال احمر، ستاد اجرای فرمان امام(ره)، دانشگاههای علوم پزشکی و دانشگاههای صنعتی کشور، سازمان غذا و دارو، اتحادیه بازرگانان، تولیدکنندگان و صادرکنندگان و اصناف کشور در برگزاری این کنگره مشارکت داشتند.
کوهپایهزاده در پایان از مدیران دانشگاه علوم پزشکی ایران و همچنین مدیران پژوهشکده مدیریت سلامت این دانشگاه برای اجرای کنگره سلامت هوشمند ایران قدردانی کرد.
کنگره سلامت هوشمند ایران یکی از مصادیق کار خیر است
دکتر پیرحسین کولیوند رئیس جمعیت هلال احمر نیز در کنگره سلامت هوشمند ایران از عملکرد جهادی مدیران دانشگاه علوم پزشکی ایران و اقدامات دکتر عبدالرضا پازوکی رئیس دانشگاه و دکتر جلیل کوهپایهزاده برای برگزاری کنگره سلامت هوشمند ایران قدردانی کرد.
وی در تشریح وظایف و عملکرد جمعیت هلال احمر عنوان کرد: هلالاحمر پلی بین توان توانمندان و نیاز نیازمندان است و خداوند نیز سفارش کرده است که در کار خیر سبقت باید گرفت و این کنگره یکی از مصادیق کار خیر است.
کولیوند گفت: یکی دیگر از محورهای فعالیت هلال احمر بحث اقدامات داوطلبانه است که هلالاحمر براساس گام دوم انقلاب پیش میرود و تاکنون دو میلیون و 500 هزار عضو داوطلب دارد که 140 هزار نفر از آنان نخبه هستند.
رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به فعالیتهای بهداشت و درمان در هلال احمر و همچنین فعالیتهای بین المللی این جمعیت گفت: هلالاحمر ایران در حوزه توانبخشی در دنیا حرف برای گفتن دارد و هماکنون هلال احمر با مشارکت شرکتهای دانش بنیان، موفق به ساخت اعضای مصنوعی با کمک هوش مصنوعی شده است.
وی با گریزی به عملیاتهای امدادی هلال احمر ایران در کشور ترکیه و سوریه گفت: اقدامات هلال احمر در زلزله ترکیه در کنار ارتش و سپاه باعث افتخار برای جمهوری اسلامی شد و در بین یکصد کشور جهان که در قالب گروههای امدادی در زلزله ترکیه حضور یافته بودند، جزو پنج کشوری بود که مدال افتخار از مسئولین ترکیه کسب کرد و این افتخار به دلیل کار داوطلبانه و خیرخواهانه بود.
کولیوند با اشاره به پتانسیل استفاده از «پزشکی از راه دور» که باعث سرعتبخشی به روند تشخیص و درمان بیماران میشود، افزود: هوشمندسازی در حوزه درمان و بهخصوص جراحیها باعث ترخیص زودتر بیمار، کاهش هزینهها و رضایت بیشتر بیماران میشود.
وی خاطرنشان کرد: در این زمینه مثالهای بیشماری در حوزه رباتهای جراح وجود دارد که از جمله میتوان به اقدامات جراحیهای لاپاراسکوپی اشاره کرد.
گفتنی است، کنگره سلامت هوشمند ایران با محوریت مدیریت هوشمند تجهیزات و طراحی بیمارستانی و با برگزاری 35 پنل تخصصی به مدت سه روز از تاریخ 21 تا 23 تیرماه در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار میشود.
پایان مطلب//
نظر دهید