• 1402/07/24 - 13:03

21471.mp3 یازدهمین کنگره بین‌المللی "قرآن، عترت و سلامت" در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، یازدهمین کنگره بین‌المللی قرآن، عترت و قرآن از تاریخ ۲۵ تا ۲۷ بهمن سال جاری با شعار « قرآن نسخه شفابخش» توسط دانشگاه علوم پزشکی ایران و فرهنگستان علوم پزشکی و با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سایر مراکز علمی و دانشگاهی در تهران، مرکز بین المللی همایش‌های رازی برگزار می‌شود.

این کنگره دارای امتیاز بازآموزی برای پزشکان، امتیاز فرهنگی برای اعضای هیئت علمی و امتیاز ضمن خدمت برای کارکنان حوزه سلامت است.

محورهای علمی-فرهنگی کنگره شامل سبک زندگی قرآنی، مفهوم شفا در قرآن، مفهوم عافیت، صحت و سلامت از منظر قرآن کریم و روایات اهل بیت (ع)، قلب سلیم و نقش آن در راهبری سلامت معنوی، شرح صدر و سلامت روان، چالش های فعالیت های قرآنی در دانشگاه ها، مراکز بهداشتی و درمانی و غیره است.

تمامی اعضای حوزه سلامت پزشکی از جمله استادان، دانشجویان، فلوشیپ‌ها و دستیاران می‌توانند در این کنگره حضور داشته باشند.علاقمندان می توانند خلاصه مقالات خود را مرتبط با محورهای ذکر شده تا حداکثر 20 دی ماه سال جاری از طریق سامانه quran-health.com ارسال نمایند.

اطلاعات تکمیلی:quran-health.com

المیرا ترنیان