• 1402/10/30 - 11:23

️کشف کارگاه غیرمجاز خرمای فاسد از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران

کارگاه غیر مجاز بسته بندی توزیع خرمای فاسد از سوی شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهرستان بهارستان کشف و پلمب شد.

322489.mp3 ️کشف کارگاه غیرمجاز خرمای فاسد از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهرستان بهارستان، بنا بر بررسی‌های میدانی، پیگیری و تلاش کارشناسین بهداشت محیط؛ کارگاه غیر مجاز بسته بندی توزیع خرما کشف و پلمب شد.

در این زمینه احمدی کارشناس مسئول بهداشت محیط عنوان کرد: در کارگاهی میزان یک هزار و 360 کیلوگرم خرما و شیره خرما توقیف شد. این کارگاه در شرایط کاملا غیر بهداشتی و به صورت مخفیانه فعالیت داشت. در این کارگاه خرماهای فاسد و غیرقابل مصرف با شیره مخلوط و  با لیبل‌های تقلبی بسته بندی و در سطح عرضه تورزیع شده بود.

براین اساس نمونه برداری از خرما و شیره خرما و تمام محصولات موجود در محل به میزان یک هزار و 360 کیلوگرم تا تعیین تکلیف، در محل ضبط و توقیف است. همچنین نواقص بهداشتی و مشکلات مشاهده شده در این کارگاه صورت‌جلسه و به مراجع قضایی مربوطه ارسال شده است.

روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان بهارستان

روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان بهارستان