دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences
  • واکسیناسیون مادران باردار
  • مطالب آموزشی حوزه سلامت
  • نشانی مراکز و پایگاه های سلامت تحت پوشش
  • راهنمای بالینی مبتنی بر شواهد
  • سامانه های مرتبط
  • راهنمای مراجعین

معرفی گروه

 | تاریخ ارسال: 1397/3/27 | 
شرح وظایف گروه بهبود تغذیه جامعه
معرفی گروه:

گروه بهبود تغذیه جامعه با هدف تأمین امنیت غذایی و بهره مندی عادلانه آحاد مردم تحت پوشش برای گروه‌های هدف (نوزادان، کودکان، جوانان و نوجوانان، میانسالان، سالمندان، مادران باردار) از سبد غذایی سالم، مطلوب و کافی ارائه خدمت می کند. اقدام در راستای اجرای سیاست های بالا دستی ابلاغ شده، دیده بانی و بررسی شاخصهای تغذیه ای و اجرای مداخلات در جهت بهبود شاخصهای تغذیه ای با پایش و ارزشیابی برنامه‌های جاری، برنامه ریزی، نظارت و مشارکت در آموزش و بازآموزی پرسنل و اقدام در جهت افزایش سطح سواد تغذیه ای جمعیت تحت پوشش، هماهنگی درون و برون بخشی و جلب مشارکت‌، نظارت بر عملکرد مراکز تابعه و انجام پژوهش‌های کاربردی از اهم وظایف این گروه است.

اهداف و راهبردها:
  1. ثابت نگهداشتن میزان چاقی ( بر اساس اهداف WHO)
  2. افزایش پوشش مشاوه تغذیه در جمعیت تحت پوشش به میزان ۵% شاخص موجود
  3. کاهش شیوع کمبود ریز مغذی ها ( ویتامین A، ویتامین D، روی، آهن) به میزان ۱ درصد سال پایه ( پورای سال ۱۳۹۱)
  4. کاهش شیوع سوء تغذیه پروتئین و انرژی در گروه های آسیب پذیر ( کودکان زیر ۵ سال، نوجوانان و مادران باردار و بیماران) به میزان ۱ درصد نسبت به سال پایه در مناطق با شیوع بالا
  5. پوشش حداقل ۹۰ درصدی مصرف نمک ید دار در خانوارهای تحت پوشش
  6. افزایش پوشش آموزش تغذیه ای جامعه به میزان ۵% سال گذشته
 
آشنایی با اعضای گروه: ارتباط با گروه:

لیلا فرزاد

رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه

کارشناسان گروه


 
   

آدرس:
خیابان جمهوری اسلامی - تقاطع خیابان حافظ - ساختمان پردیس حافظ طبقه سوم - معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران - گروه بهبود تغذیه جامعه

تلفن: ۵-۶۶۷۰۱۰۶۱ (داخلی ۲-۱۵۱)

تلفکس:
۶۶۷۰۱۰۶۸ 

 

دفعات مشاهده: 3507 بار   |   دفعات چاپ: 292 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر