• 1403/02/02 - 14:00

آغاز واکسیناسیون فلج اطفال کودکان در شبکه بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران

نوبت نخست واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال کودکان زیر 5 سال در شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهرستان بهارستان آغاز شد.

331416.mp3 آغاز واکسیناسیون فلج اطفال کودکان در شبکه بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهرستان بهارستان، نوبت نخست طرح واکسیناسیون فلج اطفال کودکان زیر 5 سال در شهرستان بهارستان آغاز شد.  این طرح با هدف افزایش ایمنی جامعه در برابر بیماری فلج اطفال به ویژه در جمعیت اتباع و مهاجرین از طریق خوراندن دو قطره واکسن فلج اطفال خوراکی به کودکان زیر ۵ سال اجرا می شود.

نوبت نخست این طرح از تاریخ دو اردیبهشت آغاز و تا تاریخ 5 اردیبهشت ادامه خواهد داشت و در طی اجرای این طرح تیم های عملیاتی شبکه بهداشت و درمان بهارستان با مراجعه به محلات و شناسایی اتباع نسبت به واکسیناسیون آنها اقدام خواهند کرد. همچنین نوبت دوم این طرح از تاریخ 30 اردیبهشت تا دو خرداد انجام خواهد شد.

گفتنی است، علاوه بر تیم های اعزامی، واکسیناسیون تکمیلی برای کودکانی که غایب بودند در تمام مراکز، پایگاه‌ها و خانه های بهداشت نیز انجام می‌شود.

روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان بهارستان

روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان بهارستان