• 1403/02/02 - 12:49
از سوی شبکه بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهرستان ملارد انجام شد

ارائه آموزش تحکیم بنیان خانواده به پرسنل نیروی انتظامی در هفته سلامت

شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهرستان ملارد در دومین روز از هفته سلامت برای پرسنل نیروی انتظامی اقدام به آموزش مباحث تحکیم بنیان خانواده، تشویق به ازدواج سالم و پایدار کرد.

331418.mp3 ارائه آموزش تحکیم بنیان خانواده به پرسنل نیروی انتظامی در هفته سلامت

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهرستان ملارد، در دومین روز از هفته سلامت پس از هماهنگی واحد آموزش سلامت با اداره نیروی انتظامی، کارشناسان واحد جوانی جمعیت و سلامت خانواده از این شبکه بهداشت، اقدام به آموزش مباحث تحکیم بنیان خانواده، تشویق به ازدواج سالم و پایدار کرد.

همچنین در این برنامه معرفی طرح ها و قانون های حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، اطلاع رسانی درخصوص مراکز درمان ناباروری، معایب تک فرزندی ارائه شد.

در ادامه نیز مروری بر سناریو مرگ کودکان زیر ۵ سال شهرستان، پیشگیری از سوانح و حوادث در کودکان و پیشگیری از بیماری اسهالی در کودکان، آموزش عملی پایه اطفال ارائه شد.

در پایان این برنامه آموزشی، تراکت های آموزشی در بین پرسنل نیروی انتظامی توزیع شد و به سوالات مدعوین پاسخ داده شد.

یسنا اکبری

یسنا اکبری