• 1402/10/20 - 11:57
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران خبر داد:

استقبال پژوهشگران از کنگره قرآن، عترت و سلامت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران از استقبال خوب اندیشمندان حوزه سلامت از یازدهمین کنگره «قرآن، عترت و سلامت» و دریافت تعداد زیاد مقاله در محور های تعیین شده خبر داد.

322033.mp3 استقبال پژوهشگران از کنگره قرآن، عترت و سلامت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر عبدالرضا پازوکی در نشست هفتگی ستاد برگزاری یازدهمین کنگره «قرآن، عترت و سلامت» ضمن تشکر از اقدامات انجام شده، بر ضرورت اطلاع رسانی بیشتر تاکید کرد و گفت: از ظرفیت های صدا و سیما، خبرگزاری ها و سایر رسانه ها به منظور تبلیغ و ترویج فرهنگ قرآنی در سطح جامعه استفاده شود.

وی با اشاره به ظرفیت بین المللی این کنگره، ادامه داد: خوشبختانه میهمانان متعددی از کشورهای مختلف در این کنگره حضور خواهند داشت که فرصت مغتنمی برای تبادل دانش و افکار در حوزه قرآن و سلامت است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران یادآور شد: امتیاز بازآموزی برای پزشکان و امتیاز ضمن خدمت برای کارکنان شرکت کننده در یازدهمین کنگره قرآن، عترت وسلامت در نظر گرفته شده است.

لازم به ذکر است جلسات ستاد به صورت هفتگی و مستمر تا آغاز کنگره برگزار می‌ شود.

پایان مطلب

• کد خبر : 322033