• 1402/04/19 - 12:26

مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: ارزیابی فعالیت‌های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران به منظور اعتبار بخشی موسسه‌ای در نشستی دو روزه انجام می‌شود.

17469.mp3 اعتباربخشی موسسه‌ای دانشگاه علوم پزشکی ایران با هدف ارتقای کیفیت فعالیت‌ها انجام می‌شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر حوریه محمدی در حاشیه برگزاری نشست ارزیابی کشوری اعتباربخشی موسسه‌ای دانشگاه‌ها عنوان کرد: 8 نفر از اساتید دانشگاه‌های اصفهان، تبریز، ارومیه و اردبیل در نشستی دو روزه در تاریخ‌ نوزدهم و بیستم تیرماه، معاونت‌ها و دانشکده‌های دانشگاه علوم پزشکی ایران را ارزیابی می‌کنند.

وی با بیان اینکه اعتباربخشی‌ها با هدف ارتقای کیفیت فعالیت‌های دانشگاه‌ها انجام می‌شود، افزود: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از سوی وزارت بهداشت متولی اعتباربخشی موسسه ای سایر دانشگاه‌ها است.

مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: اعتباربخشی بیمارستانی و همچنین اعتبار بخشی برنامه ای نیز در وزارت بهداشت انجام می‌شود که دانشگاه علوم پزشکی ایران متولی اعتبار بخشی بیمارستانی در کشور است.

محمدی ادامه داد: در اعتبار بخشی موسسه ای تمام فعالیت‌های یک دانشگاه به عنوان یک واحد آموزشی بر اساس شاخص‌های تعریف شده، هر سه سال یک بار ارزیابی می‌شوند.

مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: نتیجه این ارزیابی به همراه مستندات ابتدا به دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و سپس به وزارت بهداشت اعلام می‌شود؛ کمیسیون اعتباربخشی کشوری نیز بر اساس نتیجه نهایی ارزیابی، اعتبارنامه 6 ماهه، یک، دو و سه ساله برای دانشگاه صادر می‌کند.

محمدی با بیان اینکه نخستین دوره اعتبار بخشی موسسه‌ای در سال 1395 انجام شد اما به دلیل همه گیری کرونا دومین دوره آن با تاخیر در سال جاری انجام می‌شود، افزود: بیش از 20 نفر از اساتید دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان ارزیاب کشوری در اعتباربخشی موسسه‌ای سایر دانشگاه‌ها حضور دارند.

گفتنی است، نشست آغازین این ارزیابی دو روزه صبح دوشنبه نوزدهم تیر 1402 با حضور رئیس، معاونین و رئیس دانشکده‌های دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد و نشست پایانی آن 20 تیر 1402 برگزار خواهد شد.

حسین دزفولی

حسین دزفولی