• 1403/02/06 - 17:19

بخش ام آر آی بیمارستان شهدای یافت آباد دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور وزیر بهداشت افتتاح شد.

331758.mp3 افتتاح بخش ام آر آی بیمارستان شهدای یافت آباد دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور وزیر بهداشت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، در مراسمی با حضور دکتر بهرام عین اللهی وزیر بهداشت و دکتر عبدالرضا پازوکی رئیس دانشگاه به همراه معاونین و مسئولین درمان این دانشگاه، بخش ام آر آی بیمارستان شهدای یافت آباد افتتاح شد.

همچنین در این روز، دیدار مردمی وزیر بهداشت و دکتر پازوکی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در مسجد امام هادی (ع) منطقه 18 یافت آباد نیز صورت پذیرفت.

گفتنی است، همچنین رئیس جمهور نیز در راستای سفرهای استانی و در نخستین برنامه از سلسله بازدیدها از محلات شهر تهران و پیگیری مشکلات مردم این مناطق، با حضور در بیمارستان شهدای یافت‌آباد دانشگاه علوم پزشکی ایران از طرح توسعه این بیمارستان که در ساختمانی جدید در حال احداث است، بازدید کرد.

A. Ramezanpour

A. Ramezanpour