• 1402/12/13 - 08:50
در حکمی از سوی معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت ابلاغ شد

انتصاب مدیر دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان عضو شورای عالی تحقیقات سلامت

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، در حکمی سرپرست دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران، را به عنوان عضو حقیقی شورای معین شورای عالی تحقیقات سلامت منصوب کرد.

329483.mp3 انتصاب مدیر دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان عضو شورای عالی تحقیقات سلامت

به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در ابلاغی دکتر عزیز رضاپور سرپرست این دانشکده، را به عنوان عضو حقیقی شورای معین شورای عالی تحقیقات سلامت منصوب کرد. متن این ابلاغ به شرح زیر است:

ﺟﻨﺎﺏ ﺁﻗﺎﯼ ﺩﮐﺘﺮ ﻋﺰﯾﺰ ﺭﺿﺎﭘﻮﺭ، ﺳﺮﭘﺮﺳﺖ ﻣﺤﺘﺮﻡ ﺩﺍﻧﺸﮑﺪﻩ ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﻭ ﺍﻃﻼﻉ ﺭﺳﺎﻧﯽ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﻋﻠﻮﻡ ﭘﺰﺷﮑﯽ ﻭ ﺧﺪﻣﺎﺕ ﺑﻬﺪﺍﺷﺘﯽ ﺩﺭﻣﺎﻧﯽ ﺍﯾﺮﺍﻥ

ﺑﺎ ﺳﻼﻡ ﻭﺍﺣﺘﺮﺍﻡ ﻧﻈﺮ ﺑﻪ ﻧﻘﺶ ﺧﻄﯿﺮ ﺷﻮﺭﺍﻫﺎ ﺩﺭ ﺳﯿﺎﺳﺖ ﮔﺬﺍﺭﯼ، ﺭﺍﻫﺒﺮﯼ، ﺣﻤﺎﯾﺖ ﻭ ﻧﻈﺎﺭﺕ ﺑﺮ ﻣﺎﻣﻮﺭﯾﺖﻫﺎﯼ ﮐﻼﻥ ﻣﻠﯽ، ﺑﻪ ﻭﯾﮋﻩ ﺩﺭ ﺑﺨﺶ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎﺕ ﺳﻼﻣﺖ ﻣﺤﻮﺭ ﻭ ﺣﻔﻆ ﻭ ﺍﺭﺗﻘﺎﯼ ﻣﺰﯾﺖ ﻫﺎﯼ ﺭﻗﺎﺑﺘﯽ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎﺕ ﻭ ﻓﻨﺎﻭﺭﯼ ﺩﺭ ﻣﻨﻄﻘﻪ ﻭ ﺟﻬﺎﻥ، ﺑﺮ ﺍﺳﺎﺱ ﺗﺨﺼﺺ، ﺗﻌﻬﺪ ﻭ ﺳﻮﺍﺑﻖ ﺍﺭﺯﺷﻤﻨﺪ ﻣﺮﺗﺒﻂ، ﺑﺪﯾﻨﻮﺳﯿﻠﻪ ﺑﺮ ﺍﺳﺎﺱ ﻣﺎﺩﻩ ۸ ﺍﺳﺎﺳﻨﺎﻣﻪ ﺷﻮﺭﺍﯼ ﻋﺎﻟﯽ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎﺕ، ﺑﻪ ﻣﻮﺟﺐ ﺍﯾﻦ ﺍﺑﻼﻍ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ﺩﻭ ﺳﺎﻝ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﻋﻀﻮ ﺣﻘﯿﻘﯽ ﺷﻮﺭﺍﯼ ﻣﻌﯿﻦ ﺷﻮﺭﺍﯼ ﻋﺎﻟﯽ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎﺕ ﺳﻼﻣﺖ ﻣﻨﺼﻮﺏ ﻣﯽﺷﻮﯾﺪ.

ﺍﻣﯿﺪ ﺍﺳﺖ ﺩﺭ ﺳﺎﯾﻪ ﺍﻟﻄﺎﻑ ﺍﻟﻬﯽ ﻭ ﺑﺎ ﺑﻬﺮﻩﮔﯿﺮﯼ ﺍﺯ ﺗﻮﺍﻥ ﻋﻠﻤﯽ ﻭ ﺗﺨﺼﺼﯽ ﺳﺎﯾﺮ ﺍﻋﻀﺎ، ﺍﻧﺪﯾﺸﻤﻨﺪﺍﻥ، ﻣﺤﻘﻘﯿﻦ ﻭ ﺍﻋﻀﺎﯼ ﻫﯿﺎﺕ ﻋﻠﻤﯽ ﻣﺮﺍﮐﺰ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎﺗﯽ، ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩﻫﺎ ﻭ ﻣﻮﺳﺴﺎﺕ ﻭﺍﺑﺴﺘﻪ ﺑﻪ ﻭﺯﺍﺭﺕ ﻣﺘﺒﻮﻉ، ﺩﺭ ﭘﯿﺸﺒﺮﺩ ﺍﻫﺪﺍﻑ ﺍﯾﻦ ﺷﻮﺭﺍ ﻣﺆﯾﺪ ﺑﺎﺷﯿﺪ.

حامد خدیوی وانقی

حامد خدیوی وانقی