• 1403/01/29 - 13:35
به مناسبت هفته سلامت برگزار می‌شود

برپایی چادر سلامت در مزار شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی ایران

چادر سلامت به مناسبت هفته سلامت در مزار شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی ایران برپا می‌شود.

331204.mp3 برپایی چادر سلامت در مزار شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی ایران
به گزارش مفدا دانشگاه علوم پزشکی ایران و به نقل از روابط عمومی اداره سلامت دانشجویی دانشگاه؛ این اداره در راستای گرامیداشت هفته سلامت و با شعار : سلامت خانواده، مردمی‌سازی سلامت، اقدام به برگزاری برنامه‌های متنوع در محوطه مزار شهدای گمنام در روزهای دوم و سوم اردیبهشت ماه جاری می کند.

این برنامه‌ها با مشارکت مدیریت‌های تربیت بدنی، امور فرهنگی و فوق برنامه، اداره مشاوره و مرکز بهداشت شمال غرب (۲) دانشگاه برگزار می شود.

گفتنی است؛ در این دو روز، خدمات گوناگون بهداشتی، ورزشی و مشاوره‌ای به همراه مسابقات مختلف و پذیرایی به دانشجویان و کارکنان دانشگاه ارائه خواهد شد. همچنین دانشجویان و کارکنان می توانند در این برنامه‌ها و بهره‌مندی از خدمات ارائه شده، بهره مند شوند.
ادمین سایت

ادمین سایت