• 1395/10/19 - 07:30

برگزاري مانور زلزله در شهرستان شهريار

روابط عمومي دانشگاه: مانور زلزله در شهرستان شهريار در تاريخ 15 دي ماه برگزار شد.

249315.mp3 برگزاري مانور زلزله در شهرستان شهريار

براساس سناريو از پيش طراحي شده، مانور زلزله و به دنبال آن انفجار و نشت مواد سمي در وحيديه شهريار، ساعت10:00 صبح روز پانزدهم دي ماه، با همکاري اورژانس 115 شبکه بهداشت و درمان شهريار، سازمان آتش نشاني وحيديه، فرماندهي انتظامي غرب استان تهران، سپاه ناحيه ي شهريار، اداره گاز شهرستان شهريار و وحيديه، سازمان هلال احمر شهريار انجام شد.

سناريو:

در ساعت 10:00 صبح بر اثر زمين لرزه در شهريار که کانون آن وحيديه بود وانت بار از مسير خود خارج و با خودرو حامل مواد سمي و راديواکتيو برخورد کرد. بر اثر حادثه انفجاري در محل رخ داد و واحد هاي مسکوني تخريب شدند و به دنبال اين حادثه ساکنين دچار مصدوميت و سرنشينان هر دو خودرو شديدا دچار جراحت هايي شدند.

سريعا عوامل اورژانس115 ، آتش نشاني، تيم امدادي اداره گاز، هلال احمر و نيروي انتظامي در محل حاضر شدند. به دليل زياد بودن تعداد مصدومين از 6 دستگاه آمبولانس اورژانس 115، تيم پاکسازي مواد عفوني اورژانس 115 و 3 دستگاه آمبولانس و يک فروند بالگرد هلال احمر استفاده شد. تيم کميته بهداشتي مديريت کاهش خطر بلايا شبکه شهريار شامل معاون بهداشتي شبکه،  رئيس امور اداري، دو پزشک، کارشناسان مامايي، کارشاسان بهداشت محيط، مراقب سلامت و روانشناس در بيمارستان صحرايي حضور فعال داشتند و براي ارائه خدمات مورد نياز اقدام نمودند.

جهت پوشش درماني مصدومان از پايگاه هاي نزديک به محل حادثه کمک گرفته شد. اقدامات سريع صورت گرفت و مصدومين به بيمارستان هاي صحرايي تشکيل شده شبکه بهداشت و درمان و هلال احمر  منتقل شدند و حال عمومي آنها قابل قبول بود.2 سر نشين ماشين حامل مواد سمي و راديواکتيو به علت محدوديت و وخامت حال آن ها توسط بالگرد به مرکز درماني مجهز منتقل شدند.

عوامل نيروهاي انتظامي و آتش نشاني محل را تحت کنترل داشته و نظم و امنيت برقرار شد.

هدف از مانور تقويت روحيه ي همکاري و افزايش تعامل بين ارگان ها و شناخت نقاط قوت و ضعف در مواقع لزوم، آموزش به اقشار جامعه و به کار گيري هر چه بهتر و سريع تر از امکانات مي باشد.

• گروه خبری : علمی