• 1402/11/09 - 10:28

برگزاری کمیته مشترک دانشگاه علوم پزشکی ایران با دانشگاه NEU برای پذیرش دانشجو

معاون بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران در نشست کمیته مشترک دانشگاه علوم پزشکی ایران با دانشگاه خاور نزدیک NEU به تشریح تعیین ضوابط پذیرش دانشجو پرداخت.

322991.mp3 برگزاری کمیته مشترک دانشگاه علوم پزشکی ایران با دانشگاه NEU برای پذیرش دانشجو

به گزارش معاونت بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر مهدی مقتدایی در این نشست با تشریح موارد مورد انتظار دانشگاه علوم پزشکی ایران و وزارت بهداشت خواستار تسریع در اجرای همکاری‌های مشترک و تبادل علمی دانشجویی برای پیشبرد اهداف بین‌المللی سازی دو دانشگاه شد.

وی ادامه داد: تایید دانشگاه خاور نزدیک NEU موجب حرکتی بزرگ و مثبت برای تعمیق روابط میان دو دانشگاه شده است و انتظار می‌رود هیئت رئیسه دانشگاه خاور نزدیک به این موضوع مهم توجه کافی و وافی داشته باشند.

معاون بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران تصریح کرد: شرایط و ضوابط پذیرش دانشجو در آن دانشگاه در حال آماد‌ه‌سازی است که اطلاع‌رسانی خواهد شد.

در ادامه معاون رئیس دانشگاه خاور نزدیک با قدردانی از زحمات دانشگاه علوم پزشکی ایران تاکید کرد که همکاری‌های مشترک و پذیرش دانشجو طبق هماهنگی‌های انجام شده و با رعایت قوانین و ضوابط اعلامی دانشگاه علوم پزشکی ایران و وزارت بهداشت انجام خواهد شد.

A. Ramezanpour

A. Ramezanpour