• 1403/01/26 - 11:05

بسیج دانشگاه علوم پزشکی ایران طی بیانیه ای از اقدامات سپاه پاسداران برای تحقق انتقام از رژیم غاصب صهیونیستی حمایت کرد.

330988.mp3 بیانیه بسیج دانشگاه علوم پزشکی ایران از اقدام سپاه پاسداران برای انتقام از رژیم صهیونیستی

به گزارش بسیج دانشگاه علوم پزشکی ایران، متن این بیانیه به شرح زیر است:

بسْم الله الرّحْمن الرّحیم

فمن اعْتدى‌ علیْکمْ فاعْتدوا علیْه بمثْل ما اعْتدى‌ علیْکمْ و اتّقوا اللّه‌

و هر که به شما تعدّى کرد به مانند آن بر او تعدّى کنید و از خدا بترسید و بدانید که خداوند با اهل تقوى است.(آیه ۱۹۴ سوره بقره)

آنچه به ید توانای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیست و ششمین روز از فروردین ماه سال 1403 در خاک رژیم غاصب صیهونیستی اتفاق افتاد سیلی محکم ملت مقتدر ایران در انتقام خون شهدای عزیزمان بود.

سیلی محکمی که از خون شهدای راه آزادی قدس، شهیدان مظلوم غزه و همه ملت های به ستوه آمده جهان از ظلم مستکبرین قدرت گرفت و نه تنها بر صورت اسرائیل که بر چهره زشت استکبار جهانی آنچنان نشست که رد آن تا همیشه تاریخ برجای خواهد ماند.

فانْتقمْنا منْهمْ، یعنی خیبر معاصر برای نابودی صیهونیست آغاز شد.

یاد همه شهیدان راه آزادی قدس، سپهبد قاسم سلیمانی، سردار احمد متوسلیان، سردار حسن طهرانی مقدم، سردار محمدرضا زاهدی، دکتر محسن فخری زاده، دکتر مصطفی احمدی روشن، دکتر مجید شهریاری، دکتر مسعود علیمحمدی، دکتر داریوش رضایی نژاد و همه آنان که در راه آزادی قبله نخست مسلمین گام برداشتند گرامی باد.

مهران امیری

مهران امیری