• 1403/02/02 - 10:05
از سوی مجتمع حضرت رسول(ص) دانشگاه علوم پزشکی ایران اعلام شد

بی‌خطر سازی پسماند بیمارستانی در راستای روز جهانی زمین پاک

مجتمع حضرت رسول اکرم (ص) دانشگاه علوم پزشکی ایران در راستای حفظ محیط زیست همواره اقدام به کاهش و بی خطر سازی پسماند بیمارستانی و پیش تصفیه پساب‌های بیمارستانی می‌کند.

331421.mp3 بی‌خطر سازی پسماند بیمارستانی در راستای روز جهانی زمین پاک

به گزارش دانشگاه علوم پزشکی ایران، روز جهانی زمین پاک یکی از رویداد مهم جهانی به شمار می‌رود و هر ساله در ایران در دوم اردیبهشت ماه مانند سایر کشورها برای ارتقاء آگاهی و آموزش در مورد مسایل زیست‌محیطی و ترویج فرهنگ حفاظت و پاسداری از زمین برگزار می‌شود.

در این راستا مجتمع حضرت رسول اکرم (ص) این دانشگاه نیز همگام با سایر سازمان‌ها و در راستای حفظ محیط زیست همواره اقدام به کاهش و بی خطر سازی پسماند بیمارستانی و پیش تصفیه پسابهای بیمارستانی می‌کند.

روز جهانی زمین پاک را باید یک جنبش محیط‌ زیستی تلقی کرد تا همگان از اهمیت زمین و مزایای بی بدیل آن و گام‌هایی که می‌توانند برای حفظ آن بردارند، آگاه شوند.

این روز، روزی برای ارتقاء آگاهی و آموزش در مورد مسائل زیست‌ محیطی و ترویج فرهنگ حفاظت و پاسداری از زمین است و در حقیقت یکی از دلایل نام‌گذاری چنین روزی در پاسخ به بحران محیط زیست صورت پذیرفت و نتایج بسیار خوبی در پی داشت.

روابط عمومی مجتمع رسول

روابط عمومی مجتمع رسول