• 1402/12/21 - 09:21

تاسیس دبیرخانه انجمن دانشجویان پزشکی آسیا در دانشگاه علوم پزشکی ایران

تاسیس دبیرخانه انجمن دانشجویان پزشکی آسیا (AMSA) در دانشگاه علوم پزشکی ایران با عضویت جمهوری اسلامی ایران در این انجمن محقق می شود.

329880.mp3 تاسیس دبیرخانه انجمن دانشجویان پزشکی آسیا در دانشگاه علوم پزشکی ایران

به گزارش روابط عمومی معاونت بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران، با تلاش و پیگیری های این معاونت، عضویت جمهوری اسلامی ایران در انجمن دانشجویان پزشکی آسیا (AMSA) محقق شد و تاسیس دبیرخانه این انجمن به دانشگاه علوم پزشکی ایران محول شد.

انجمن دانشجویان پزشکی آسیا ( AMSA) در سال 1985 به منظور اتحاد کشورها با یکدیگر، تبادل علم و فرهنگ و کمک به ارتقا سیستم های سلامت یکدیگر تاسیس شده و متشکل از 30 کشور آسیایی عضو ایت که در زمینه های سلامت محور آموزشی، پژوهشی و فرهنگی فعالیت می کند.

هدف این انجمن ایجاد بستری برای شبکه ایی قوی و جهانی از دانشجویان پزشکی است که به عنوان پزشکان آینده، دانش آکادمیک و مهارت های بین فردی خود را توسعه دهند.