• 1402/12/09 - 10:00
خدمتی دیگر به بیماران خاص از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران،

تشکیل پرونده بیماران خاص در داروخانه تخصصی رازی مجموعه مدد ایران

مسئول گروه بیمه گری مجموعه مدد ایران از ارائه خدمات تشکیل پرونده دارویی بیماران خاص و صعب العلاج در داخل داروخانه تخصصی رازی مدد ایران خبر داد.

324428.mp3 تشکیل پرونده بیماران خاص در داروخانه تخصصی رازی مجموعه مدد ایران

به گزارش روابط عمومی مجموعه مدد، ایران دکتر مجتبی طالاری معاون اجرائی مجموعه مدد ایران؛ با بیان این مطلب عنوان کرد: از این پس بیماران خاص برای تشکیل پرونده دیگر نیازی به حضور در سازمان‌های بیمه گر نداشته و از رفت آمد در این سازمان‌ها و اتلاف وقت و انرژی بی نیاز شدند و این امر از سوی پرسنل داروخانه تخصصی رازی مدد انجام می‌پذیرد.

وی با اشاره به تلاش این مدیریت برای تامین دارو و تجهیزات مورد نیاز مراجعین به داروخانه‌های تحت پوشش افزود: مجموعه مدد گام‌های بزرگی برای تسهیل در خدمات دارویی دانشگاه علوم پزشکی ایران برداشته که هم‌اکنون در اختیار مردم و بیماران است.

سعید طالبی

سعید طالبی