• 1402/12/12 - 12:53

جزئیات ثبت نام دوره‌های آموزشی الکترونیکی در دانشگاه علوم پزشکی ایران

کارکنان دانشگاه علوم پزشکی ایران براساس گروه هدف (رشته و رسته شغلی) و سقف ساعت آموزشی خود (براساس مدرک تحصیلی) نسبت به رزرو دوره‌های آموزشی خود اقدام کنند.

329515.mp3 جزئیات ثبت نام دوره‌های آموزشی الکترونیکی در دانشگاه علوم پزشکی ایران

به گزارش دانشگاه علوم پزشکی ایران، ثبت نام کلاس‌های آموزشی الکترونیکی نیمسال دوم 1402 آغاز شد. امکان ثبت نام دوره‌های الکترونیکی از روز چهارشنبه مورخ 9 اسفند تا یکشنبه مورخ 13 اسفند در سامانه آموزش ضمن خدمت دانشگاه برای تمام کارکنان میسر است.

کارکنان می‌توانند براساس گروه هدف (رشته و رسته شغلی) و سقف ساعت آموزشی خود (براساس مدرک تحصیلی) نسبت به رزرو دوره‌های آموزشی خود اقدام کنند.

محتوای آموزشی از تاریخ 1402/12/14در قسمت کتابخانه دیجیتال قابل دریافت است. برای مشاهده تاریخ آزمون‌ها و عناوین آموزشی بر روی لینک زیر کلیک شود.

جدول برنامه زمانبندی آزمون های الکترونیکی نیمسال دوم 1402

مهسا جهانگیری