• 1402/12/17 - 09:58
با غربالگری دیابت و فشارخون بیش از دو میلیون تهرانی از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران محقق شد

دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برای اجرای پویش ملی غربالگری سلامت تقدیر شدند

دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در اجرای پویش ملی غربالگری سلامت با حضور وزیر بهداشت و وزرای بهداشت کشورهای تاجیکستان و تونس تقدیر به عمل آمد. دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز در این طرح ملی بیش از دو میلیون و 302هزار ساکن تهران با سن بالای 18 سال را غربالگری دیابت و پرفشارخون کرد.

329805.mp3 دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برای اجرای پویش ملی غربالگری سلامت تقدیر شدند

به گزارش دانشگاه علوم پزشکی ایران، نخستین همایش بین المللی «پوشش همگانی سلامت با برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع» با دعوت از وزرای بهداشت کشورهای منطقه و جهان در تهران برگزار شد.

در این راستا با حضور وزیر بهداشت و وزرای بهداشت کشورهای تاجیکستان و تونس، از دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در اجرای پویش ملی غربالگری سلامت تقدیر به عمل آمد.

براین اساس دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز در 70روز پویش ملی سلامت، بیش از دو میلیون و 302 هزار ساکن تهران با سن بالای 18 سال را غربالگری دیابت و پرفشارخون کرد.

گفتنی است، در این راستا وزارت بهداشت نیز اعلام کرده است که از جمعیت هدف 64 میلیونی افراد بالای 18 سال کشور در «پویش ملی سلامت» که از تاریخ 20 آبان آغاز شد و تا 30 دی ماه 1402 ادامه داشت، بالغ بر 46 میلیون و 297 هزار و 686 نفر مورد غربالگری پرفشاری خون و دیابت قرار گرفتند. از این تعداد 857 هزار و 284 نفر با احتمال بیماری پرفشاری خون و 474 هزار و 677 نفر با احتمال بیماری دیابت شناسایی شدند که از وجود این بیماری در خود خبر نداشتند. همچنین 10میلیون و 460 هزار و 45 نفر پیش پرفشاری خون و 3 میلیون و 107 هزار و 766 نفر پیش دیابت تشخیص داده شدند.

A. Ramezanpour

A. Ramezanpour