• 1402/07/30 - 12:23

نتایج نهایی پانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور در حیطه های پنج گانه آموزش پزشکی، همگرایی در علوم پایه، استدلال بالینی، مدیریت نظام آموزش و سلامت و کارآفرینی و کسب و کارهای فناورانه اعلام شد.

21814.mp3 درخشش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران در پانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان پزشکی کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، در مراسم اختتامیه پانزدهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی اسامی دانشجویان در بخش گروهی و انفرادی در حیطه های مورد اشاره اعلام و از چندین دستاورد این دوره از المپیاد نیز توسط  دکتر عین اللهی رونمایی شد.

در این رویداد کشوری دانشگاه علوم پزشکی ایران مفتخر به دریافت چندین مدال رنگارنگ در حوزه تیمی و انفرادی شد.

فاطمه کبری زاده، مصطفی رادمرد لرد در حیطه مدیریت نظام آموزش و سلامت ، مهدیه صالحی، حانیه کریمی، سارینا کاظمی خسروشاهی و کیمیا میرزائی در حیطه آموزش پزشکی منتخبین پانزدهمین المپیاد علمی دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران بودند.

همچنین نفرات برتر مرحله انفرادی پانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران سید امید آل محمد، مهدیه صالحی، کیمیا میرزائی، خانم فاطمه ترنجی زاده، آریا شیرانی، امیرحسین فاطمی، صالحه جوانمرد بودند.

مراسم اختتامیه با حضور دکتر بهرام عین اللهی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی ، دکتر ابوالفضل باقری فرد معاون آموزشی وزارت بهداشت، دکتر مهدی باقری مدیر استعدادهای درخشان و دبیر کمیته المپیادهای علمی دانشگاه های علوم پزشکی، دکتر عبدالرضا پازوکی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران و سایر روسای دانشگاه های علوم پزشکی ایران برگزار شد.

گفتنی است المپیادهای علمی دانشگاه های علوم پزشکی کشور با هدف کلی شناسایی، هدایت، رشد، شکوفایی و فراهم کردن زمینه­ های بهره­ مندی از توان دانشجویان مستعد حوزه علوم پزشکی در اولویت­ های مهم نظام آموزش علوم پزشکی یا نظام سلامت از طریق ارزیابی­ های چالشی و رقابتی برای فراهم کردن زمینه رشد کشور و حل مشکلات کلان کشور برگزار می شود.